Συνεχίζονται οι βραβεύσεις των Atrium Hotels

Η σαιζόν του 2019 μπορεί να είναι προ των πυλών αλλά οι βραβεύσεις των Atrium HotelsLuxury Resorts Collection, συνεχίζονται μετά τις βραβεύσεις της προηγούμενης σαιζόν!

Τα ξενοδοχεία ιδιοκτησίας των κκ.Κωνσταντινίδη και Χατζηκωνσταντίνου, Atrium Hotels Luxury Resorts Collection, βραβεύθηκαν και τα τρία από το Tripadvisor ανάμεσα στα 25 κορυφαία ξενοδοχεία της Ελλάδας. Επιπλέον το Atrium Prestige έλαβε διάκριση για Best Service και στην κατηγορία Luxury βραβεύθηκαν τόσο το Atrium Prestige όσο και το Atrium Platinum.

Η TUI βράβευσε το Atrium Prestige με τις διακρίσεις TUI Holly & TUI Top Quality. Οι υψηλές αυτές διακρίσεις δίδονται στα πλέον δημοφιλή ξενοδοχεία στο πρόγραμμα της TUI.

Η Trivago έχει συμπεριλάβει το Atrium Prestige μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων στην κατηγορία 5 αστέρων και η Hotels.com βράβευσε το Atrium Platinum με το βραβείο Loved By Guests που βασίζεται στην εξαιρετική παροχή υπηρεσιών προς τους επισκέπτες.

Τέλος το Holidaycheck βράβευσε το εμβληματικό Atrium Palace με την διάκριση Beach Hotel Award και το Atrium Prestige με τις διακρίσεις Gold Awards, Luxury & Beach Hotel.

Η ενημέρωση για τα βραβεία έγινε στον Γενικό Διευθυντή του Ομίλου, κο.Γεώργιο Ματσίγκο.

Ο κος.Ματσίγκος δήλωσε ότι τα βραβεία αυτά είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, εκπαίδευσης προσωπικού και προσπάθειας για άριστη παροχή υπηρεσιών. Ο όμιλος Atrium Hotels θεωρεί ως σημαντικότερο παράγοντα επιτυχίας, το προσωπικό του, το οποίο με συνεχή εκπαίδευσης, ενημέρωση, επιμόρφωση και βελτίωση των συνθηκών εργασίας, έχει κατορθώσει να βρίσκεται μεταξύ των καλύτερων ξενοδοχείων της Ελλάδος, ανεξαρτήτως μεγέθους και κατηγορίας. Τα βραβεία αυτά αποτελούν επιβράβευση των προσπαθειών όλου του προσωπικού και της διοίκησης και ταυτόχρονα είναι η κινητήριος δύναμη ώστε να προσπαθήσουμε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι στο μέλλον, στοχεύοντας σε περισσότερα βραβεία το 2019!