Συνεχίζονται οι Αυθαιρεσίες στο Φαληράκι – Εκτεθειμένη η Δημοτική Αρχή – Η Εισαγγελία θα παρέμβει;

Δεν πτοούνται οι παραβάτες του Φαληρακίου που στήνουν ολόκληρο beach bar καταμεσής της παραλίας , στα 12 μέτρα απο το κύμα.

Σήμερα οι εργασίες συνεχίστηκαν κανονικά ενώ οι ιδιοκτήτες έκαναν επίβλεψη του έργου και όλα αυτά με την ένοχη σιωπή της Δημοτικής Αρχής και τα “στραβά μάτια” των ελεγκτικών οργανών.

Ευλογες είναι και οι απορίες για τους αστυνομικούς που καλούνται στο σημείο αλλά δεν διακόπτουν τις εξόφθαλμες αυθαιρεσίες , ενώ αδιάφορα σφυρίζει και το Λιμενικό.

Δυστυχώς στη Ρόδο το κακό με τις αυθαιρεσίες στις παραλίες έχει παραγίνει αλλά για κάποιο λόγο η Δημοτική Αρχή προτιμά να μην πράττει τα νόμιμα και να διασύρεται καθημερινά .

Απορίες υπάρχουν και για την στάση της Εισαγγελίας Ρόδου, που ενήργησε επιλεκτικά μόνο σε μια περίπτωση και έχει αφήσει τις άλλες αυθαιρεσίες ανεξέλεγκτες .

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες του Rodosreport και αυτό το θέμα αναμένεται να φθάσει στο κοινοβούλιο, ενώ εξέχοντες συντοπίτες σκέφτονται πλέον να στραφούν στον Εισαγγελέα διαφθοράς, νυν Οικονομική Εισαγγελία, καθώς φαίνεται πως πολλές Δημόσιες Υπηρεσίες και φορείς δεν πράττουν τα δέοντα.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This