Συναυλία αλληλεγγύης για φιλανθρωπικό σκοπό

Ο Σύλλογος ροδίων ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ γεννήθηκε στη ρόδο τον Αύγουστο του 2017 από την Μαίρη Φαρμακίδη σε μια εσωτερική της ανάγκη που είχε να προσφέρει δυναμικά σε ανθρώπους με οικονομική αδυναμία.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνει σε κοινωνικές ομάδες ανθρώπων που πλήττονται, μονογονεϊκές οικογένειες, πολύτεκνες, γέροντες, άνεργα ζευγάρια ,ανθρώπους με ειδικές ικανότητες.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ βραβεύτηκε:

1)Από τον Δήμο Ρόδου για την συνεισφορά του στην αντιμετώπιση του προσφυγικού στην Ρόδο.

2)από τον σύλλογο καρκινοπαθών για την πολύτιμη στήριξη που του παρέχει.

3)Από τον Γ.Σ ΔΙΑΓΟΡΑ για την πολύτιμη ,ουσιαστική και εθελοντική προσφορά στην τοπική κοινωνία .

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΟΔΙΩΝ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΡΑΤΤΩ

1)Συντηρεί 209 οικογένειες σε τρόφιμα-ρούχα-φαρμακευτικό υλικό.

2)Στέλνει δέματα αγάπης εκτός Ρόδου και συντηρεί οικογένειες σε Σητεια-Τριπολη-Τρικαλα-Θεσσαλονικη-Πειραια-Αρτεμιδα-Βολο-Ιωαννινα-Κω.

3)Χρηματοδότησε 2 χειρουργικές επεμβάσεις από τον χειρουργό γυναικολόγο κ.Πλάτση σε συμπολίτισσες μας 17 και 39 ετών.

4)Αγόρασε από το κατάστημα ΙΝΕΜΑ συμπυκνωτή οξυγόνου αξίας 1000€ για συμπολίτισσα μας 49 ετών και 3 θερμόμετρα υπέρυθρων για το Χαραλάμπειο γηροκομείο.

5)Πληρώνει τα εισιτήρια (αεροπορικά και ακτοπλοϊκά) 11 φοιτητών που αδυνατούν οι οικογένειες τους να τα πληρώσουν.

6)Πληρώνει τις εξετάσεις 2 καρκινοπαθών συμπολιτών νεαρής ηλικίας.

7)Από το κατάστημα ηλεκτρικών Στεφάνου αγοράστηκαν από τον σύλλογο 9Ο ψυγεία,4 κουζίνες και 2 αφυγραντήρες για 6 οικογένειες που αδυνατούν.

8)Μας στάλθηκε από Έλληνα του εξωτερικού το ποσό των 880€ το οποίο παραδώσαμε για λόγο θεραπείες των παιδιών του Αγίου Ανδρέα από την κυρία Λεοντίτση Χαρούλα.

9)Χρηματοδοτούμε εξετάσεις στον παιδοψυχολόγο κ.Σουρούλια και εγκεφαλογράφημα στον κ. Αιβαλή για παιδιά ηλικίας 14 ,12 και 5 ετών συμπολίτες μας.

10)Ο σύλλογος μας ίδρυσε το μοναδικό εθελοντικό παντοπωλείο εθελοντών όπου εκεί οι οικογένειες που στηρίζουμε έρχονται αξιοπρεπώς και παίρνουν τα τρόφιμα τους. ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

11)Συντηρούμε 18 οικογένειες καρκινοπαθών με τρόφιμα 2 φορές των μήνα και 220 την περίοδο των εορτών Χριστούγεννα και Πάσχα .

12)ο σύλλογος μας πληρώνει εξ ολοκλήρου το μηνιαίο ενοίκιο 150 ευρώ για την στέγη ψυχολογικής στήριξης καρκινοπαθών και φροντιστών.

13)Πληρώσαμε εξ ολοκλήρου τα εισιτήρια 14 καρκινοπαθών και φροντιστών τους για να μεταβούν στην Αθήνα είτε αεροπορικός είτε ακτοπλοϊκός από το ταξιδιωτικό πρακτορείο του κ. Σαή.

14)Ο σύλλογος μας αγοράζει εμβόλια που δεν συνταγογραφούνται από το φαρμακείο του κ. Σταυρούλη.

15)Ο σύλλογος ανέλαβε και έφτιαξε εξ’ ολοκλήρου το σπίτι μιας πολύτεκνης καρκινοπαθούς αγοράζοντας ηλεκτρικές συσκευές από το κατάστημα της κ. Στεφάνου ….Και έπιπλα και είδη σπιτιού από τον κ. Γιαννακάκη.

16)Ο σύλλογος επίσης στήριξε μια γυναίκα με προβλήματα στέγης βοηθώντας την να ορθοποδήσει με τα 2 πρώτα ενοίκια, και αγοράζοντας ηλεκτρικές συσκευές από την κ. Στεφάνου και είδη σπιτιού από τον κ.Γιαννακάκη.

17)Ο σύλλογος πληρώνει τα φροντιστήρια ξένων γλωσσών 3 ανήλικων που οι γονείς τους αδυνατούν.

18)Ο σύλλογος έχει αγοράσει 3 αναπηρικά καροτσάκια για 14χρονο,12χρονη,και 9χρονη.

19)Αγοράσαμε μεταχειρισμένο νεφελοποιητή 140 ευρώ για να το παραδώσουμε σε 2χρονο παιδί με αναπνευστικά προβλήματα.

20)Αγοράσαμε και παραδώσαμε στο 7ο δημοτικό νηπιαγωγείο πόλεως Ρόδου παιχνίδια για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες αξίας 350ευρώ.

21)Αγοράσαμε από το κατάστημα Praktiker είδη σπιτιού αξίας 625€ σε πολύτεκνη οικογένεια που καταστράφηκε ολοσχερώς το σπίτι τους.

22)Δέματα Αγάπης σε όλη την Ελλάδα με τρόφιμα και είδη για βρέφη.

23)Συντηρούσαμε και εξακολουθούμε να συντηρούμε την οικογένεια του Στέφανου με τρόφιμα που όλη η Ρόδος βοήθησε να χειρουργηθεί αλλά τελικά κατέληξε..

24)Ο σύλλογος έκανε δωρεά 500€ στον γυμναστικό σύλλογο Δωδεκανήσου μπάσκετ με αμαξίδιο Α.Μ.Ε.Α.

25)Ο σύλλογος έκανε γενικές επισκευές σε οικία γηραιάς πολύτεκνης με εργολάβο τον κ. Ζαμπουνίδη Ηρακλή αξίας 4.800 ευρώ.

26)Ο σύλλογος με τη βοήθεια του κ. Σαλπιγγίδη που προσέφερε τα χρώματα ,βάφτηκε το νηπιαγωγείο Άφαντου.

27)Ο σύλλογος μας αγόρασε και διέθεσε κλιματιστικό αξίας 390ευρώ από το κατάστημα του κ. Στεφάνου, στο 1ο Ενιαίο Ειδικό Γυμνάσιο-Λύκειο Ρόδου.

28) Ο σύλλογος ανέλαβε μηνιαίως να πληρώνει στον παιδικό σταθμό ΤΟ ΚΑΡΑΜΕΛΟΣΠΙΤΟ το ποσό των 250 ευρώ για μονογονέα που αδυνατούσε να πληρώνει το ποσό για το μόλις 2 ετών παιδί της .

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΕΓΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ 27

ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2241043842

Ε-MAIL noiazomaikaipratto@gmail.com

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ Αρ.λογ. 6388145357438

IBAN 2201713880006388145357438

Pin It on Pinterest

Share This