Συνάντηση με την Πρόεδρο του συλλόγου FlyingCatse.V

Η Εντεταλμένη Σύμβουλος Πρωτογενή Τομέα Δήμου Ρόδου κα Ευδοκία Πάττα-Αποστολίδη συναντήθηκε την Δεύτερα 18 Οκτώβριου στα γραφεία της Δ/νσης στην Κρεμαστή Ρόδου με την εκπρόσωπο του Φιλοζωικό συλλόγου FlyingCatse.V κα Andrea Wegner από τo Ανόβερο της Γερμανίας με αφορμή το ετήσιο πρόγραμμα δωρεάν στειρώσεων αδέσποτων ζωών συντροφιάς (γάτες). Στη συνάντηση παρευρέθηκε ο Δ/ντης Πρωτογενή Τομέα κ. Ιωσήφ Μανιαδάκης, και οι προϊσταμένες των Τμημάτων Κτηνιατρικής & Αλιείας και Γεωργικών Επιχειρήσεων κα Αικατερίνη Βελώνη Κτηνίατρος, και Δρ. Αικατερίνη Τσακμακίδου, Γεωπόνος.

Σε συνεργασία με την οργάνωση FlyingCatse. V οργανώνουμε τις επόμενες εβδομάδες την εγκατάσταση 30 μικρών σπιτιών, δωρεά στις αδέσποτες γάτες της πόλη μας. Επίσης ο Σύλλογος προσφέρει εκπτωτικό κουπόνι (50€ για θηλυκά και 30€ για αρσενικά ζώα) για την στείρωση των κατοικιδίων σε συμπολίτες μας που αδυνατούν οικονομικά να στειρώσουν τον σκύλο ή τη γάτα τους. Καλούμε λοιπόν τους φιλόζωους συμπολίτες μας να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο 6936580697 για να λάβουν την έκπτωση για τη στείρωση των αδέσποτων που φροντίζουν.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την γενναιόδωρη προσφορά τη πρόεδρο κα Andrea Wegner όπως και όλους όσους μας βοηθάνε συνεχώς στο έργο μας και να υπενθυμίσουμε σε όλους ότι η ατομική ευθύνη είναι πολύ σημαντική σε μία ευνομούμενη κοινωνία.

Η Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλος

Τομέα Πρωτογενούς Ανάπτυξης

Ευδοκία Πάττα – Αποστολίδη

Pin It on Pinterest

Share This