Συνάντηση εργασίας στα Αφάντου για την καθημερινότητα

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στα γραφεία της δημοτικής κοινότητας Αφάντου, για το μείζον ζήτημα της καθαριότητας της περιοχής ,και της καθημερινότητας των πολιτών. Στην συνάντηση συμμετείχαν  η αντιδήμαρχος Επιχειρησιακής Λειτουργίας και Καθημερινότητας του Πολίτη κ. Τσαμπίκα Κιαχαγιά- Μαγιόγλου, ο αντιδήμαρχος των Δημοτικών Ενοτήτων Αφάντου και Πεταλούδων κ. Τάσος Σπανός, ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Αφάντου κ. Γιώργος Μπακίρης και υπηρεσιακοί παράγοντες της Διεύθυνσης Καθαριότητας του Δήμου Ρόδου. 

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης η κ.  Κιαχαγιά- Μαγιόγλου, έκανε πλήρη ανάλυση των στόχων της φιλοσοφίας και της πολιτικής που ακολουθεί η νέα δημοτική αρχή στα ζητήματα της καθημερινότητας και καθαριότητας, κρίσιμους τομείς για τους πολίτες και το νησί μας, στους οποίους δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα . Όπως τόνισε η κ. Κιαχαγιά – Μαγιόγλου  πρωταρχικό μέλημα της ,από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων της, είναι η αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών καθαριότητας προς τους πολίτες, με την ορθολογική αξιοποίηση όλου του προσωπικού και του εξοπλισμού που διαθέτει σήμερα η Διεύθυνση Καθαριότητας.

Από την πλευρά τους ο κ.Σπανός και ο κ.  Μπακίρης ανέπτυξαν και ανέδειξαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ευρύτερη περιοχή της δημοτικής ενότητας Αφάντου,  τόσο στην στελέχωση ανθρώπινου δυναμικού , όσο και στην έλλειψη μηχανολογικού εξοπλισμού.