Συναγερμός αεροπορικής επιδρομής στην Αγία Πετρούπολη της Ρωσίας! 

Στην Αγία Πετρούπολη, ηχεί σήμα αεροπορικής επιδρομής. Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης το αποδίδουν στον έλεγχο των συστημάτων προειδοποίησης.

Τα ΜΜΕ γράφουν επίσης ότι μέχρι σήμερα, τέτοιος έλεγχος δεν έχει ξαναγίνει

Οι ρωσικές δυνάμεις εκτόξευσαν πυραύλους S-300 σε χωριό στην περιφέρεια της Ζαπορίζια, αναφέρει στο Telegram, ο Επικεφαλής της Στρατιωτικής Διοίκησης της Περιφέρειας Ζαπορίζια, Oleksandr Starukh. 

Συγκεκριμένα αναφέρει: Σήμερα το πρωί, Ρώσοι τρομοκράτες πραγματοποίησαν άλλη μια επίθεση σε ένα χωριό στην περιοχή Ζαπορίζια χρησιμοποιώντας πυραύλους S-300. Ο ένας πύραυλος έπεσε σε μια κατοικία, προκαλώντας εκτεταμένες ζημιές, ενώ ο άλλος σε ένα χωράφι. 

Εκρήξεις στη Σεβαστούπολη 

Το πρωί, εκρήξεις ακούστηκαν στην κατεχόμενη Σεβαστούπολη, σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν τα κανάλια Telegram, και επιβεβαιώνει το Censor.NET.  Αργότερα, ο αποκαλούμενος «κυβερνήτης» της Σεβαστούπολης Mykhailo Razvozhaev ανέφερε ότι «το σύστημα αεράμυνας λειτούργησε». Καταρρίψαμε ένα UAV πάνω από την υδάτινη περιοχή». 

Ο Razvozzhaev τόνισε ότι η πόλη βρίσκεται υπό την προστασία των ναυτικών του στόλου της Μαύρης Θάλασσας.

Από τις 30 Οκτωβρίου, αφότου το καθεστώς του Κιέβου πραγματοποίησε τρομοκρατική επίθεση σε ρωσικά πλοία στη Σεβαστούπολη , η Ρωσία ανέστειλε τη συμμετοχή στη συμφωνία σιτηρών, αλλά μετά από διαπραγματεύσεις με την Τουρκία και λήψη γραπτών εγγυήσεων από την Ουκρανία, επέστρεψε στη συμφωνία. Ωστόσο, όπως τόνισε το Κρεμλίνο, αυτό δεν σημαίνει ότι η συμφωνία, η οποία λήγει στις 19 Νοεμβρίου, θα παραταθεί.

Ουκρανία: Η Ρωσία προχωρά προς τρεις κατευθύνσεις στο Ντονμπάς- Τσετσένοι στην Χερσώνα

Το πρωί της Τρίτης, το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας δημοσίευσε μια ενημερωμένη αναφορά από το μέτωπο. Αναφέρεται ότι ο εχθρός διεξάγει επιθετικές επιχειρήσεις στις κατευθύνσεις Μπαχμούτ, Αντβίιβκα και Νοποπαβλόβσκι. 

Την περασμένη ημέρα, μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας απέκρουσαν επιθέσεις στις περιοχές των οικισμών Krasnogorovka, Bakhmut, Ivangrad, Opytnoye, Klescheevka, Maryinka, Pavlovka, Vodiane και Mayorsk στην περιοχή Ντονένσκ και Belogorovka στην περιοχή Λουγκάνσκ. 

Το Γενικό Επιτελείο αναφέρει επίσης ότι η συγκρότηση της Ρωσο-Λευκορωσικής ομάδας στρατευμάτων στο έδαφος της Λευκορωσίας συνεχίζεται.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, οι Ρώσοι ενισχύουν την αντικατασκοπεία και ελέγχουν τον πληθυσμό στο Energodar, στην Ζαπορίζια. 

Η έκθεση αναφέρει επίσης ότι μονάδες Τσετσένων εισήχθησαν στην αριστερή όχθη της περιοχής Χερσώνας (το χωριό Novosofievka κοντά στο Gola Pristan).

Η Λευκορωσία και η Ρωσία σχηματίζουν κοινή στρατιωτική μονάδα

Η Λευκορωσία και η Ρωσία συνεχίζουν να σχηματίζουν κοινή στρατιωτική μονάδα, αναφέρει το  Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας στο Facebook. 

”Δεν υπήρξαν σημαντικές αλλαγές στα μέτωπα Βολύνης και Πολυσσίας”

Η Δημοκρατία της Λευκορωσίας συνεχίζει να βοηθά και να υποστηρίζει τη στρατιωτική επίθεση της Ρωσικής Ομοσπονδίας κατά της Ουκρανίας, επιτρέποντάς της να χρησιμοποιεί τις υποδομές, το έδαφος και τον εναέριο χώρο της Λευκορωσίας.

Πηγή

Pin It on Pinterest

Share This