Συμβουλές για ένα καλό στοίχημα ποδοσφαίρου

Η εκμάθηση των στοιχηματικών αγορών είναι μόνο ένα από τα βήματα για την επιτυχία στο στοίχημα ποδοσφαίρου. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν υπόψη.

Εδώ είναι 10 συμβουλές που μπορούν να σας ανοίξουν το μυαλό και να σας βοηθήσουν να κερδίσετε τα στοιχήματά σας!

1. Εστίαση σε έναν ευρωπαϊκό διαγωνισμό

Οι διαγωνισμοί στην Ευρώπη έχουν διαφορετικούς χρόνους. Ενώ κάποιοι κάνουν διακοπές, οι Ευρωπαίοι παίζουν και το αντίστροφο.

Για να έχετε ένα τουρνουά για να στοιχηματίζετε κάθε μήνα, επιλέξτε ένα ευρωπαϊκό και ειδικευτείτε σε αυτό!

Αυτό είναι το πρώτο βήμα για να στοιχηματίσετε στο ποδόσφαιρο. Μόνο μετά τον καθορισμό του ανταγωνισμού μπορείτε να επιλέξετε ένα γεγονός και μία ή περισσότερες αγορές και μην ξεχάσετε να επιλέξετε έναν πράκτορα στοιχημάτων όπως η 22Bet GR.

Το να παίζεις τυχαία και χωρίς κριτήρια είναι κακό!

2. Ποντάρετε σε μεγάλα πρωταθλήματα

Ακόμα και σε αγώνες, στο ποδόσφαιρο το ιδανικό είναι να ποντάρεις σε μακροχρόνιες διοργανώσεις.

Μπορούμε να πούμε ότι όσον αφορά τα στοιχήματα ποδοσφαίρου θα έχετε 3 τύπους ανταγωνισμού:

  • Περιφερειακό
  • ευρωπαϊκός
  • οι πολίτες

Οι βραχυπρόθεσμοι διαγωνισμοί είναι περιφερειακοί. Τα ηπειρωτικά είναι μεγάλα, αλλά δεν έχουν παιχνίδια κάθε εβδομάδα.

Κατά τη διάρκεια τουρνουά αυτού του τύπου, εμφανίζονται πολύτιμες ευκαιρίες. Κάποιες ομάδες ξεχωρίζουν περισσότερο, άλλες εκπλήσσουν.

Σε μικρότερα πρωταθλήματα, ωστόσο, υπάρχει άφθονο περιθώριο για περισσότερη απρόβλεπτη κατάσταση, κάνοντας τη ζωή πιο δύσκολη για τους παίκτες.

Εφόσον έχετε περισσότερους πρωταθλητές από ό,τι μπορούν οι ομάδες, μπορείτε να δείτε καλύτερα πότε μπορείτε να είστε πιο τολμηροί ή πότε είναι καλύτερο να είστε πιο προσεκτικοί με τις ιδέες σας.

3. Μην ποντάρετε στην αρχή του πρωταθλήματος και προσέξτε στο τέλος

Αυτή είναι σχεδόν η συνέχεια της προηγούμενης συμβουλής. Εάν στοιχηματίσετε νωρίς στη σεζόν, θα παρατηρήσετε ότι ακόμη και οι ισχυροί σύλλογοι μπορούν να απογοητεύσουν.

Οι παίκτες εξακολουθούν να γίνονται σε φόρμα, κάτι που κάνει τα πάντα ακόμα πιο απρόβλεπτα.

Παράλληλα, προσοχή στο τέλος της σεζόν. Κυρίως σε σχέση με συλλόγους που αγωνίζονται σε πολλές διοργανώσεις και που δεν έχουν καλή εναλλαγή ομάδων.

Αν δεν είναι σε φόρμα στην αρχή, τελικά κουράζονται. Είναι σημαντικό να ζυγίζετε αυτά τα άκρα, να στοιχηματίζετε μόνο όταν είναι πραγματικά κερδοφόρο για εσάς.

4. Τα μικρά πρωταθλήματα μπορεί να έχουν υψηλότερες αποδόσεις

Λιγότερο γνωστά πρωταθλήματα μπορεί να έχουν πλεονέκτημα για τον παίκτη, καθώς εκεί μπορούν να βρεθούν στοιχήματα υψηλότερης αξίας.

Καθώς υπάρχουν εκατοντάδες διαγωνισμοί σε ιστότοπους στοιχημάτων, οι στοιχηματιστές δεν θα ορίζουν πάντα τις πιο σωστές αποδόσεις για όλα τα γεγονότα.

Μια τακτική που μπορείτε να υιοθετήσετε είναι να ακολουθήσετε έναν λιγότερο διάσημο διαγωνισμό ή μικρότερους συλλόγους. Αυτό θα μπορούσε να είναι η άκρη σας πάνω από το σπίτι.

5. Υιοθετήστε την τακτική Fade Public όταν χρειάζεται

Αυτή η τακτική σημαίνει να στοιχηματίζετε το αντίθετο από αυτό που στοιχηματίζουν οι περισσότεροι. Το οποίο μπορείτε σχεδόν πάντα να αναγνωρίσετε αναλύοντας τις τιμές πιθανοτήτων.

Πάρτε για παράδειγμα τον αγώνα μεταξύ της Ιντερνασιονάλ και της Μπαρτσελόνα για το Champions League του 2020. Οι στοιχηματιστές ανέφεραν ότι η Ίντερ θα κέρδιζε τον αγώνα.

Pin It on Pinterest

Share This