Συμμετοχή Ε.Κ.Ρ σε προγράμματα ΛΑΕΚ

Συνεχίζονται με επιτυχία στις αίθουσες του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ρόδου, τα επιμορφωτικά σεμινάρια από τα προγράμματα ΛΑΕΚ, τα οποία πραγματοποιούνται από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΔΗΜΗΤΡΑ σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Δωδεκανήσου και τα σωματεία-μέλη της καθώς και με το Οικονομικό Επιμελητήριο Δωδεκανήσου.

Τα αντικείμενα των προγραμμάτων σχετίζονται με την υγεία και την ασφάλεια των εργαζομένων στο χώρο εργασίας, την υγιεινή και την ασφάλεια των τροφίμων, με παροχή πρώτων βοηθειών καθώς επίσης και με την αποτελεσματική αντιμετώπιση παραπόνων και την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών.

Μέχρι σήμερα έχουν ολοκληρωθεί δύο κύκλοι προγραμμάτων ενώ ο τρίτος είναι σε εξέλιξη και ολοκληρώνεται κατά τα μέσα του μήνα ενώ με την ολοκλήρωσή του ο αριθμός των καταρτιζομένων θα αγγίξει τους τριακόσιους.

Το Ε.Κ.Ρ θα συνεχίσει να αξιοποιεί τα προγράμματα του Ο.Α.Ε.Δ με σκοπό την επιμόρφωση περισσότερων εργαζομένων ώστε οι συμμετέχοντες να διευρύνουν τις γνώσεις τους, οι οποίες είτε σχετίζονται με το κομμάτι της εργασίας τους είτε με την καθημερινή τους ζωή, παρέχοντάς τους εκτός από την βεβαίωση παρακολούθησης και οικονομική επιδότηση. Το Ε.Κ.Ρ θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό των εργαζομένων και της τοπικής κοινωνίας, στηρίζοντάς τους με όποιο τρόπο μπορεί, εξασφαλίζοντας τα επαγγελματικά και όχι μόνο δικαιώματά τους.

ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΕΓΓΛΕΖΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

Pin It on Pinterest