Συλλυπητήριο μήνυμα απο το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου

Η επιμελητηριακή οικογένεια της Δωδεκανήσου αλλά και η τοπική κοινωνία της Ρόδου, πενθούν για την απώλεια ενός αγαπημένου μέλους και εκλεκτού φίλου. Η είδηση της απώλειας του Ευθύμιου Μπόνη μάς συγκλόνισε όλους.

Ο Ευθύμιος Μπόνης σε όλη του την επαγγελματική και προσωπική ζωή, πορεύτηκε με ήθος και αξιοπρέπεια και με γνώμονα πάντα την ανιδιοτελή προσφορά στους συνεργάτες τους, στην επιχειρηματική κοινότητα, στον τόπο του.

Η θητεία του ως οικονομικός επόπτης στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου σφραγίστηκε από την ακεραιότητά του και την αφοσίωση στον θεσμό που για χρόνια υπηρέτησε, αποτελώντας παράδειγμα για όλους μας.

Η επαγγελματική του διαδρομή υπήρξε υπόδειγμα και ήταν άξιος συνεχιστής της παράδοσης της οικογένειάς του στον κλάδο της βυρσοδεψίας τιμώντας με τον καλύτερο τρόπο την πορεία της, που ξεκίνησε από το 1870 στη Ρόδο.

Το ειλικρινές ενδιαφέρον του για την επιχειρηματική κοινότητα, δεν εξέλιπε ακόμα και όταν ολοκλήρωσε τη θητεία του στο Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, παραμένοντας πάντα ενεργός πολίτης και πάντα δίπλα στον θεσμό τον οποίον τίμησε και υπηρέτησε πιστά.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του, που περνούν αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Θα διατηρούμε τον Ευθύμιο στη μνήμη μας αναλλοίωτο , ως συνάδελφο που τίμησε τον επιμελητηριακό θεσμό με το ήθος και την ακεραιότητά του.

Να είναι αιωνία του η μνήμη

Γιάννης Γ. Πάππου

Pin It on Pinterest

Share This