Συλλυπητήρια του δημάρχου στην οικογένεια του εκλιπόντος Μανόλη Θεουλάκη

 Με συγκίνηση και σεβασμό αποχαιρετούμε τον αγαπητό συμπολίτη μας, Μανόλη Θεουλάκη, τον επί σειρά ετών Πρόεδρο του Συλλόγου Δασκάλων της Ρόδου, Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και Πρόεδρο του Συλλόγου Ιεροψαλτών Ρόδου.

Ο Μανόλης Θεουλάκης υπηρέτησε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση με ήθος, εντιμότητα, αξιοπρέπεια και άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του, ως δάσκαλος. Ως άξιος ερμηνευτής της Βυζαντινής μουσικής παρέδιδε μαθήματα βυζαντινής ψαλμωδίας σε άλλους Ιεροψάλτες και του είχε απονεμηθεί το οφφίκιο του Άρχοντα Υμνωδού της Αγίας του Χριστού Μεγάλης Εκκλησίας για την ευλαβή παρουσία του στα εκκλησιαστικά του καθήκοντα. Μαζί με την αγαπημένη του σύζυγο,  ευτύχησαν να καμαρώσουν τα παιδιά τους, ως διαπρεπείς επιστήμονες και να δημιουργήσουν μία υποδειγματική οικογένεια.

Τα υπέροχα λόγια του Ιωάννη του Χρυσοστόμου, τα οποία τόσες φορές προέφερε, με την εμβληματική και χαρισματική φωνή του, ως Πρωτοψάλτης του Καθεδρικού Ιερού Ναού Ευαγγελισμού, το περιεχόμενο και την αξία των οποίων γνώριζε ο ίδιος καλύτερα λόγω της εκκλησιαστικής και πνευματικής του παιδείας ας είναι κατευόδιο στην τελευταία σιωπηλή του παρουσία στο Ναό, τον οποίο κοσμούσε και υπηρετούσε αδιάλειπτα. Το κενό της απουσίας του από την Ενορία μας είναι δυσαναπλήρωτο.

 Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην σύζυγο και στα παιδιά του.

                                   Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΡΟΔΟΥ

                                 ΦΩΤΗΣ ΧΑΤΖΗΔΙΑΚΟΣ