Συλλυπητήρια απο την οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας

Συντετριμμένη η οικογένεια του Γ.Σ. Διαγόρας, εκφράζει τα πιο θερμά συλλυπητήρια της στον πρόεδρο της διοικούσας επιτροπής του τμήματος καλαθοσφαίρισης Αθανάσιο Σταμούλη και στο μέλος της Άρη Γυφτάκη, για την απώλεια της αγαπημένης τους κόρης και συζύγου, αντίστοιχα, Ειρήνης Σταμούλη, σε ηλικία μόλις 33 ετών.

Η Ειρήνη πάλεψε γενναία, υπήρξε μαχήτρια, αλλά δεν μπόρεσε ένα βγει νικήτρια από τη δύσκολη μάχη, που αντιμετώπισε με αξιοπρέπεια τον τελευταίο ενάμισι χρόνο. Ένα κορίτσι γεμάτο πάθος για τη ζωή, γεμάτο ενέργεια και μία υπέροχη μητέρα δίδυμων αγοριών, δεν είναι πια ανάμεσα μας, αλλά είμαστε σίγουροι ότι η ψυχή της πλέον είναι ελεύθερη να πετάξει στη γειτονιά των αγγέλων. Η Ειρήνη «έφυγε» τόσο άδικα και τόσο πρόωρα από τη ζωή, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους της.

Ο Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει θερμά συλλυπητήρια στον σύζυγο της Ειρήνης, Άρη Γυφτάκη, στον πατέρα της Αθανάσιο Σταμούλη και σε όλη την οικογένεια της. Τις δύσκολες αυτές στιγμές, χρειάζεται δύναμη και κουράγιο…

Pin It on Pinterest

Share This