Συγχαρητήρια επιστολή για την εκλογή του νέου Προέδρου της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου

Θερμά συγχαρητήρια στο νέο Πρόεδρο της ΝΟΔΕ Δωδεκανήσου κ. Παύλο Μπακίρη για την εκλογή του. 

Με την αισιοδοξία της ανανέωσης των τοπικών οργανώσεων και της ΟΝΝΕΔ, ξεκινάμε μια νέα πορεία της Νέας Δημοκρατίας στα νησιά μας.

Είμαι βέβαιος ότι θα είναι ο Πρόεδρος των ίσων αποστάσεων και ίσων ευκαιριών, με πνεύμα ανανέωσης προσώπων και δράσεων προς στο συμφέρον της παράταξης.

Του εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του.   Προσωπικά θα είμαι στο πλευρό του, μαζί με την Τοπική πόλεως Ρόδου για το καλό του τόπου και του κόμματος μας.

Επίσης, να ευχαριστήσω την κ. Νατάσσα Βενετοκλή για την συνεργασία που είχαμε στην προηγούμενη ΝΟΔΕ. Να την συγχαρώ για τον προεκλογικό αγώνα που έδωσε έως «τελικής πτώσης» και περιμένουμε να συνεχίζει να προσφέρει ως μέλος της ΝΟΔΕ, διότι η δράση της είναι πολύτιμη και χρήσιμη για τον τόπο. Της εύχομαι περαστικά και ταχεία ανάρρωση.

Η ώρα των πολιτικών εξελίξεων για την Ελλάδα είναι πλέον πολύ κοντινή. Αυτό που ζούμε με την παρούσα κυβέρνηση δεν έχει  προηγούμενο σε υποκρισία, ανικανότητα και πολιτική παραφροσύνη.  

Η Νέα Δημοκρατία με τη ΝΟ.Δ.Ε. Δωδεκανήσου, ενωμένη και ανανεωμένη ετοιμάζεται με υπευθυνότητα για την επόμενη μέρα. Θα είμαστε ΟΛΟΙ μαζί.

Ο Πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ε. Ρόδου

Ηλίας Ιωαν. Τσέρκης