Συγκλονίζει η σύζυγος 39χρονου που διασωληνώθηκε λόγω κορονοϊού: «Νόμιζα ότι οι νέοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι άτρωτοι»

Για τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε η οικογένειά της μίλησε σε συνέντευξή της η σύζυγος ενός 39χρονου που κόλλησε κορονοϊό και χρειάστηκε να διασωληνωθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου». Εξηγώντας πως δεν είχε υποκείμενο νόσημα τόνισε πως φοβήθηκε πολύ για τη ζωή του.

Η Πολύμνια μιλώντας στο Star επεσήμανε χαρακτηριστικά: «Για τρεις μέρες έπαιρνε οξυγόνο ήταν σε δωμάτιο στην κλινική του Covid στο Παπανικολάου, αλλά λόγω του ότι κάνανε κάποιες εξετάσεις και βγήκε ότι είχε πνευμονία και στους δυο πνεύμονες, κρίνανε την Πέμπτη στις 17 του μηνός ότι έπρεπε να μπει στη μονάδα και να διασωληνωθεί. Φοβήθηκα για τη ζωή του».

«Tον είχαν σε καταστολή, δεν αντιλαμβανόταν. Ευχόμουν και προσευχόμουν να πάνε όλα καλά να γυρίσει στο σπίτι του και στα παιδιά του, το πιο μικρό παιδάκι μας είναι τριών χρόνων και όλοι τον έχουμε ανάγκη και προσευχόμαστε να γυρίσει κοντά μας» είπε η σύζυγος του 39χρονου ενώ συμπλήρωσε: «Η δίκη μας ιστορία να προβληματίσει τουλάχιστον κάποιους ανθρώπους».

Όπως αποκάλυψε μετά τη διασωλήνωση του συζύγου της διαγνώστηκε και η ίδια θετική στον κορονοϊό και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε καραντίνα στο σπίτι της μαζί με τα τρία τους παιδιά. «Νόμιζα ότι οι νέοι χωρίς υποκείμενα νοσήματα είναι άτρωτοι» σημείωσε.

«Ακούγαμε ότι είναι ακίνδυνο για τους νέους τους ανθρώπους. Ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του αλλά η δική του ενέργεια μπορεί να επηρεάσει όλο το σύνολο» παραδέχτηκε.

Πηγή : star

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest