Συγκινητικό βίντεο: Γυναίκα λιποθυμάει, ο σκύλος ανοίγει την πόρτα και καλεί βοήθεια

Συγκίνηση προκαλεί ένα βίντεο στο οποίο καταγράφεται η αντίδραση ενός χάσκι στη λιποθυμία γυναίκας μέσα σε ένα pet shop στην Κίνα. Η γυναίκα πέφτει στο έδαφος, ο σκύλος αφήνει την άσκησή του στον διάδρομο, καταφέρνει να ανοίξει την ειδική πορτούλα που έχει τοποθετηθεί στην είσοδο και καλεί σε βοήθεια.

Το περιστατικό καταγράφηκε στις 18 Απριλίου. Η εργαζόμενη στο pet shop, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει γνωστό, λιποθυμάει μέσα στο μαγαζί και εκείνη την ώρα δύο χάσκι βρίσκονται μέσα σε αυτό.

Τότε η Αλάσκα, όπως είναι το όνομα του σκύλου, πηγαίνει στη γυναίκα, σαν να καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πηγαίνει καλά και προσπαθεί να την κουνήσει με το πόδι της. Στη συνέχεια ανοίγει το ειδικό πορτάκι στην είσοδο του καταστήματος και βγαίνει έξω για να αναζητήσει βοήθεια.

Ο πανέξυπνος σκύλος επιστρέφει με έναν άντρα, ο οποίος είναι ο ιδιοκτήτης του καταστήματος, ο οποίος παίρνει τη γυναίκα στους ώμους του. Η Αλάσκα πάλι επιστρέφει στο σημείο όπου βρισκόταν και συνεχίζει τη γυμναστική.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και, σύμφωνα με τους γιατρούς, λιποθύμησε λόγω υπογλυκαιμίας. Η κατάσταση της υγείας της πάντως δεν προκαλεί ανησυχία.

Ο ιδιοκτήτης της Αλάσκα είπε πως ο σκύλος του είναι απίστευτα έξυπνος και καταλαβαίνει πολλές από τις εντολές που του δίνει.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ