Συγκινητική δωρεά χρημάτων απο φίλους της Ρόδου απο το εξωτερικό για την οικονομική ενίσχυση της Φάρμας Ζώων που επλήγη απο την πυρκαγια

Δεν έμειναν θεατές μπροστα στην μεγάλη καταστροφή που υπέστη η Ρόδος απο την φωτια που έκανε στάχτη χιλιάδες στρέμματα του φυσικού περιβάλλοντος του νησιού μας και πήραν την πρωτοβουλία να βοηθήσουν την Φάρμα Ζώων της Ρόδου συγκεντρώνοντας χρήματα .

Οι φίλοι της Ρόδου αγαπούν τον νησί μας σαν δευτερη τους πατρίδα και δεν θα μπορούσαν να σταθούν αμέτοχοι στην μεγάλη αυτή καταστροφή .

Η Φάρμα ζώων της Ρόδου δυστυχώς βρέθηκε στο πέρασμα της πύρινης λαίλαπας και οι εγκαταστάσεις της καταστράφηκαν ολοσχερώς , αν και τα περισσότερα ζώα σώθηκαν κάποια δυστυχώς δεν τα κατάφεραν κυρίως απο τις έντονες αναθυμιάσεις .

Η Ilonka Dussink και ο Olaf Veenstra που επισκέπτονται ως τουρίστες τη Ρόδο 30χρόνια και πλέον μένουν στην Παστιδα, πήραν την πρωτοβουλία και συγκέντρωσαν σχεδόν 5.500 χιλιάδες ευρώ απο δωρεές μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, τα οποία τις προσεχείς ημέρες θα δοθούν στους ιδιοκτήτες της φάρμας για την αποκατάσταση των ζημιών που άφησε η πυρκαγια.

Η συγκέντρωση των χρημάτων έγινε μέσω της ιστοσελίδας doneeractie.nl και η ανταπόκριση του κόσμου ήταν άμεση και συγκινητική .

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ