Συγκίνηση στα Χανιά: Σκύλος – «χάτσικο» περιμένει το νεκρό αφεντικό του έξω από το σπίτι

Όσο κι αν έχουν προσπαθήσει οι γείτονες να απομακρύνουν από το σπίτι το σκυλάκι, αυτό περιμένει υπομονετικά το αφεντικό του που δυστυχώς δολοφονήθηκε πριν μερικά 24ωρα. 

Μία συγκινητική ιστορία ενός σκύλου που θυμίζει τον περίφημο Χάτσικο της ταινίας, στην οποία περίμενε το νεκρό αφεντικό του επί χρόνια, διαδραματίζεται στα Χανιά της Κρήτης.

Ο σκύλος του 53χρονου, που βρέθηκε νεκρός και φιμωμένος στα Χανιά, περιμένει μάταια τον άνθρωπο που έμεναν μαζί να γυρίσει στο σπίτι.

Οι γείτονες του 53χρονου ανέφεραν ότι ο σκύλος ήταν η μοναδική συντροφιά του άτυχου 53χρονου, με το ζώο να τιμά μέχρι τελευταία στιγμή τη φιλία τους και να περιμένει την επιστροφή του.

Γείτονες προσπαθούν να το απομακρύνουν από το σημείο, να το ταΐσουν και να του δώσουν λίγο νερό, εκείνο όμως μπαινοβγαίνει ανήσυχο στο σπίτι, κοιτάζει τον δρόμο και περιμένει να επιστρέψει το αφεντικό του.

Αστυνομικοί της Σήμανσης βρίσκονται στο σπίτι και συλλέγουν στοιχεία που θα τους βοηθήσουν να φτάσουν στα ίχνη του δράστη ή των δραστών του στυγερού εγκλήματος.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Pin It on Pinterest