Συγκέντρωσαν χρήματα για την κηδεία του άτυχου Μιχάλη από τη Ρόδο που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Κοζάνη

Μεγαλείο αγάπης και ανθρωπιάς για τους κατοίκους του Βαθυλάκκου Κοζάνης οι οποίοι συγκλονισμένοι  από τον θάνατο του συγχωριανού τους  έσπευσαν να βοηθήσουν ώστε να  συγκεντρωθεί το απαραίτητο χρηματικό ποσό για να ταφεί   με αξιοπρέπεια.

Ο αγαπητός σε όλους βιοπαλαιστής, πωλητής εικόνων σε Λαϊκές αγορές, άφησε, την περασμένη Δευτέρα, ύστερα από τροχαίο δυστύχημα,  την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Από την πρώτη στιγμή ενδιαφέρον επέδειξαν τόσο οι κάτοικοι του χωριού με μπροστάρη τον Πρόεδρο της Κοινότητα Χαράλαμπο Χαραλαμπίδης και την αγιογράφο Ειρήνη Ηλιάδου, όσο και οι συνάδελφοι του  εκθέτες και πωλητές λαϊκών αγορών από κάθε γωνιά της Δυτικής Μακεδονίας,  μαζί τον  Σύλλογο Αλιέων  Κοζάνης, που προσέφεραν από το υστέρημα τους, ώστε ο αγαπημένος σε όλους Μιχάλης  να αναπαυθεί εν ειρήνη.   

Όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για  τον  68χρονος  που επέλεξε να ζει στον Βαθύλακκο αν και καταγόταν από την Ρόδο, ο οποίος αν και σε οικονομικά δυσχερή κατάσταση  δεν σταμάτησε να προσφέρει σε ανθρώπους και στα αδέσποτα του χωριού.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ανταπόκριση  ήταν μεγάλη και με τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα μεριμνήσουν και για τον τάφο του.

Το τελευταίο αντίο θα πουν στον αγαπημένο τους Μιχάλη οι συγχωριανοί του και  οι συνάδελφοι του,  αύριο Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 στον Ιερό Ναό των Παμμεγίστων Ταξιαρχών στις 12 το μεσημέρι στο Βαθύλακκο.

Πηγή ΕΡΤ 

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ