Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Χαράλαμπου Κόκκινου για την τεράστια συμβολή της στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας στην εταιρία Dodekanisos Seaways


Συγχαρητήρια επιστολή του Αντιπεριφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπου Κόκκινου για την τεράστια συμβολή της στην αναπτυξιακή πορεία της περιοχής μας στην εταιρία Dodekanisos Seaways

  • Ακτοπλοϊκή σύνδεση των νησιών της Δωδεκανήσου και του Βορείου Αιγαίου

  • Έκδοση ταξιδιωτικού οδηγού 2017

  • Δημιουργία ντοκιμαντέρ που προβάλλει τα Δωδεκάνησα

  • Βραβευμένη εταιρία “Passenger Line of the year 2015

Συγχαρητήρια επιστολή στον πρόεδρο κ. Γ. Σπανό και στο Δ.Σ. της εταιρίας Dodekanisos Seaways απέστειλε με έγγραφό του (με α.π. 209/10.8.2017) ο Αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου κ. Χαράλαμπος Κόκκινος με αφορμή την παραλαβή του νέου ταξιδιωτικού οδηγού 2017 – “12nisos DISCOVER THE AEGEAN ISLANDS” και του ντοκιμαντέρ που προβάλλει τις φυσικές ομορφιές, την Ιστορία, την παράδοση, τα πολιτιστικά μνημεία και τη σύγχρονη ζωή της Δωδεκανήσου και της Σάμου από την Dodekanisos Seaways.

Συγχρόνως γίνεται αναφορά για τη συνεπή ακτοπλοϊκή σύνδεση και το σημαντικό αναπτυξιακό ρόλο που διαδραματίζει καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους η εταιρία Dodekanisos Seaways, αφού μεταφέρει χιλιάδες μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες, συνδέει το σύνολο των νησιών της Δωδεκανήσου μεταξύ τους και με το βόρειο Αιγαίο (Σάμος).

Οι διακρίσεις της εταιρίας πιστοποιούν την ανοδική της πορεία και τα θετικά της αποτελέσματα.

ΘΕΜΑ: Συγχαρητήρια επιστολή

Σχετ.: Έγγραφό σας με αρ. πρωτ. 7790/26-7-2017

Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου για τον επιτυχημένο νέο ταξιδιωτικό οδηγό 2017 που εκδώσατε και είχα την τιμή να μου αποστείλετε και να παραλάβω.

Σε συνδυασμό και με το ντοκιμαντέρ σας που προβάλλει τις φυσικές ομορφιές, την Ιστορία, την παράδοση, τα πολιτιστικά μνημεία και τη σύγχρονη ζωή, αποτελούν οργανωμένες ενέργειές σας, που αφενός έρχονται να συνοδεύσουν τις μεγάλες προσπάθειες που πραγματοποιούνται για να μεταφέρετε ακτοπλοϊκώς τους μόνιμους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες των νησιών μας και αφετέρου την προβολή της Δωδεκανήσου και της Σάμου.

Είστε η ακτοπλοϊκή εταιρία που με συνέπεια στηρίζει συγκοινωνιακά τα Δωδεκάνησα και τα συνδέει και με το βόρειο Αιγαίο (Σάμος). Οι προσπάθειές σας αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση και γι’ αυτό οφείλουμε να αναγνωρίσουμε δημόσια τη συνεπή προσφορά σας και να δηλώσουμε αρωγοί στην υλοποίηση των σχεδιασμών σας.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια