«Οι πολίτες της Ρόδου βλέπουν σε εμάς την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο-Χρέος μας να δικαιώσουμε την εμπιστοσύνη τους»

Σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου εγώ και οι συνεργάτες μου συναντήσαμε ανθρώπους σε κάθε χωριό του νησιού και σε κάθε γειτονιά της πόλης. Συνομιλήσαμε μαζί τους για τα ζητήματα που τους απασχολούν και για τις προσδοκίες τους την επομένη των εκλογών. Διακρίναμε παντού την απογοήτευση για τη σημερινή κατάσταση του νησιού, για το γεγονός ότι ο δημότης δεν έχει πρόσβαση στον δήμο, για τη μη αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας…

Οι απαιτήσεις των πολιτών της Ρόδου μεγάλες, οι προσδοκίες τους όμως πολύ μικρές. Δεν πιστεύουν στο παλιό και στο φθαρμένο. Δεν πιστεύουν σε πρόσωπα που τους έχουν απογοητεύσει. Αναζητούν την ελπίδα για το καινούριο. Στα μάτια τους είναι ζωγραφισμένη προσμονή για το καλύτερο.

Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν σε εμάς την ελπίδα, μας εμπιστεύονται γιατί πιστεύουν ότι μπορούμε να αλλάξουμε προς το καλύτερο τις τύχες του τόπου μας. Αποτελεί χρέος και απόλυτη δέσμευση για εμένα προσωπικά και για όλα τα μέλη της παράταξής μας να δικαιώσουμε τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι εναποθέτουν όλες τους τις ελπίδες σε εμάς. Προχωράμε δυναμικά και ανοίγουμε νέους ελπιδοφόρους ορίζοντες. Ανοίγουμε το δρόμο για να οδηγηθεί η Ρόδος και πάλι στο βάθρο του νικητή!

Προσπαθήσαμε να αφουγκραστούμε τις απαιτήσεις της κοινωνίας μας και να συσπειρώσουμε όλους τους ενεργούς πολίτες, τα έμπειρα στελέχη στην πολιτική ζωή του τόπου μας, τους επιτυχημένους στους τομείς τους, τα νέα και άφθαρτα πρόσωπα που θέλουν να δουλέψουν για να χτίσουν το αύριο του νησιού μας.

Σύνθημά μας είναι η Ισότιμη συμμετοχή και η Ισόρροπη ανάπτυξη. Θέλουμε ο κάτοικος ακόμη και του πιο απομακρυσμένου χωριού να μην αισθάνεται αποκομμένος από το δήμο. Τα χωριά μας πρέπει να μείνουν ζωντανά και οι κάτοικοι τους επιβάλλεται να έχουν ίση αντιμετώπιση σε όλους τους τομείς, όπως της καθημερινότητας και της ανάπτυξης. Η αναβάθμιση της ποιότητας ζωής δεν περιορίζεται για εμάς μόνο στην πόλη της Ρόδου και στις γειτονιές, αλλά σε κάθε χωριό ξεχωριστά.

Παρά τα εμπόδια, τον διχασμό, τον πόλεμο χαρακωμάτων, εμείς αποδείξαμε ότι στεκόμαστε στα πόδια μας, και είμαστε εδώ με αίσθημα ευθύνης για να ενώσουμε και να δουλέψουμε για τον τόπο μας. Επιμένουμε και θα επιμένουμε να είμαστε μακριά από κόντρες και αντιπαραθέσεις. Δεν κοιτάμε τις πολιτικές αποχρώσεις. Δεν μας αγγίζουν αυτές οι τακτικές. Εμείς κοιτάμε μπροστά. Μας ενώνει το κοινό όραμα για τη Ρόδο μας.

Θα είμαστε εδώ και την επόμενη μέρα των εκλογών για να πραγματοποιήσουμε τις δεσμεύσεις μας, για να δικαιώσουμε τους πολίτες της Ρόδου για την εμπιστοσύνη τους.

Στράτος Καρίκης,

Υποψήφιος δήμαρχος Ρόδου-Επικεφαλής δημοτικής παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Pin It on Pinterest