Στρατηγός Ζιαζιάς: Για προφητείες και σωτηρία απο ξανθό γένος – “Ό,τι κάνομε θα το κάνομε μονάχοι”

«Ο,ΤΙ ΚΑΜΟΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΟΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ»
ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ ……

Απασφάλισε ο Στρατηγός Κωνσταντίνος Ζιαζιάς για τις ψευδοπροφητείες που διακινούν ορισμένοι κύκλοι για την Κωνσταντινούπολη και το Ξανθό Γένος παραπλανώντας του Έλληνες πολίτες.

Πέρα ότι έχουν μέχρι τώρα διαψευστεί δεκάδες φορές οι δήθεν προφητείες που τις ακούγαμε απο τους πολέμους στην Συρία, την Λιβύη και κάθε φορά που υπάρχει ένταση στα Ελληνοτουρκικά, το βασίζεται η Ελευθερία ενός λαού σε Προφητείες είναι εγκληματικό.

Ο στρατηγός Ζιαζιάς, κάνει χρήση του ρητού του γέρου του Μοριά, που απηχεί την μόνη αλήθεια για την Ελλάδα, πως «Ο,ΤΙ ΚΑΜΟΜΕ ΘΑ ΤΟ ΚΑΜΟΜΕ ΜΟΝΑΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ» σημειώνοντας και εξηγώντας πως οι Ρώσοι ουδέποτε στάθηκαν στο πλευρό μας αλλά πολλές φορές στράφηκαν κατά του Ελληνισμού στηρίζοντας τους Τούρκους.

Η ανάρτηση του στρατηγού Ζιαζιά:
Ελάχιστοι άνθρωποι γνωρίζουν ότι στο μνημείο στην πλατεία Ταξίμ στην Κωνσταντινούπολη, στο άγαλμα του ιδρυτή της σύγχρονης Τουρκίας, Κεμάλ Ατατούρκ, υπάρχουν δίπλα στην προτομή του λαξευμένα δύο «παράξενα» αγάλματα – ο Ρώσος Κλήμης Βορόσιλοφ, στρατιωτικός και πολιτικός της Σοβιετικής Ένωσης, με τον υψηλότερο στρατιωτικό βαθμό, και ο Μιχαήλ Φρούνζε, στρατιωτικός, πολιτικός και πρέσβης που μετέφερε τα πρώτα 1.400.000 χρυσά ρούβλια από την Μόσχα στην Τουρκία το 1921.


Με την τεράστια, χρηματική και στρατιωτική βοήθεια των 11.000.000 χρυσών ρουβλίων και τα χιλιάδες στρατιωτικά όπλα της Σοβιετικής Ένωσης μπόρεσαν οι Τούρκοι να σταματήσουν την προέλαση του Ελληνικού Στρατού στην Μικρασιατική εκστρατεία.


Τα δύο αυτά γλυπτά τοποθετήθηκαν εκεί με τις προσωπικές οδηγίες του Κεμάλ Ατατούρκ. Το μνημείο αυτό είναι το σύμβολο της Τουρκικής «Δημοκρατίας» και εγκαινιάστηκε τον Αύγουστο του 1928. Στη βάση του, που έχει ύψος 11 μέτρα, δείχνει τους ανθρώπους-κλειδιά που πήραν ενεργό μέρος και βοήθησαν στην εδραίωση της σύγχρονης Τουρκίας.


Στις αρχές της δεκαετίας του 1920, σε μια αμοιβαία επωφελή σχέση μεταξύ της Σοβιετικής Ρωσίας και της Τουρκίας εμφανίστηκαν συνυφασμένα πολιτικά, στρατιωτικά, ιδεολογικά και οικονομικά συμφέροντα. Τα εθνικά συμφέροντα της Σοβιετικής Ρωσίας και της Τουρκίας κατά ανορθόδοξο και απίθανο τρόπο ευθυγραμμίστηκαν, ενώ για πολλούς αιώνες πριν, Ρωσία και Τουρκία ήταν ασυμβίβαστοι αντιπάλοι.Το γεγονός, ότι τα συμφέροντα των δύο αιώνιων εχθρών ταιριάζουν και ότι εκτός από τη Σοβιετική Ρωσία σε βοήθεια της Τουρκίας κανείς δεν θα προσέλθει, ο πρώτος που το κατάλαβε, ήταν ο Ατατούρκ και το εκμεταλλεύτηκε κατάλληλα .


Η σοβιετική βοήθεια που παρασχέθηκε στην Τουρκία , σε διάστημα λιγότερο από δύο χρόνια ,αντιπροσωπεύει ποσόν μεγαλύτερο από το σύνολο του ετησίου προϋπολογισμού της (κεμαλικής) Τουρκίας και το σύνολο των πολεμικών δαπανών δύο χρόνων!!!


Σε ομιλία του ο Λένιν είπε: “Φυσικά, ο Μουσταφά Κεμάλ πασά δεν είναι σοσιαλιστής, αλλά, προφανώς, οργανωτής, ένας ταλαντούχος στρατιωτικός ηγέτης, που καθοδηγεί μια αστικού τύπου εθνική επανάσταση, σταδιακά έχει εναρμονιστεί μαζί μας ως άνθρωπος και έξυπνος πολιτικός. Κατάλαβε την έννοια της σοσιαλιστικής επανάστασης και αναφέρεται θετικά για τη Σοβιετική Ρωσία…………… Η Αγγλία έσπρωξε εκεί τους Έλληνες… Θα πρέπει να επιδείξετε σοβαρή δουλειά. Ο σύντροφος Φρούνζε τις προάλλες αναγκάστηκε να μετακομίσει στην Άγκυρα από την Ουκρανική Σοσιαλιστική Δημοκρατία. Προφανώς, θα τον συναντήσετε στην Τουρκία. Να βοηθήσουμε οικονομικά την Τουρκία, μπορούμε, αν και οι ίδιοι είναι φτωχοί… Ο τουρκικός λαός θα αισθανθεί ότι δεν είναι μόνος………….”.


Δυστυχώς στην χώρα μας υπάρχουν ακόμη και σημερα άνθρωποι που περιμένουν το «ξανθό γένος» να μας σώσει …….
Φυσικά, δεν ήταν ο μοναδικός λόγος για τη μικρασιατική καταστροφή του 1922 η βοήθεια των μπολσεβίκων στον Κεμάλ. Ο εσωτερικός διχασμός ήταν ένας βασικός λόγος όπως και η μεταστροφή της στάσης Γάλλων και Ιταλών υπέρ της Τουρκίας. Με τη Συνθήκη της Άγκυρας ή Συνθήκη Φραγκλέν Μπουϊγιόν (20/10/1921), οι Γάλλοι ,παραβιάζουν προηγούμενες Συνθήκες των μελών της Αντάντ , προχώρησαν σε υπογραφή Συνθήκης με ΜΗ ΝΟΜΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ………… δίδοντας σημαντική οικονομική βοηθεια στην Τουρκία αλλα παραχωρώντας οπλισμό και εδάφη …………


Προφητικά και σημερα τα λογια του Γέρου του Μορια : «Ό,τι κάμομε θα το κάμομε μοναχοί και δεν έχομε ελπίδα καμμία από τους ξένους» έλεγε και ξαναέλεγε κρατώντας έτσι υψηλό το σθένος και το φρόνημα των Ελλήνων. Για αυτό και πάντα τους αποκαλούσε Έλληνες, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τους κάνει να συνειδητοποιήσουν την ιστορία τους αλλά και την υψηλή αποστολή που έχουν για τη σωτηρία ολόκληρου του ελληνικού έθνους.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This