Στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων: Συμβουλές για να κερδίσετε

Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι μια δυσανάλογη δόση του παράγοντα C είναι αρκετή για να κερδίσετε στο αθλητικό στοίχημα. Παρόλο που η τύχη παίζει προφανώς κάποιο ρόλο, οι καλύτεροι παίκτες δεν είναι στην πραγματικότητα οι πιο τυχεροί άνθρωποι στον κόσμο, αλλά οι άνθρωποι που μελετούν και εφαρμόζουν τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους πριν τοποθετηθούν στο στοίχημα, το 22 Bet.

Στρατηγικό Νο. 1: Διαχείριση Τραπεζών

Η σωστή διαχείριση του bankroll είναι ο ακρογωνιαίος λίθος οποιασδήποτε στρατηγικής αθλητικών στοιχημάτων, μια έννοια κοινή σε πολλά άλλα παιχνίδια με υψηλές αποδόσεις, όπως το πόκερ. Τι σημαίνει όμως πραγματικά η διαχείριση κεφαλαίων;

Μπορούμε να το συνοψίσουμε σε μια απλή πρόταση: Ποτέ μην παίζετε με χρήματα που δεν έχετε την πολυτέλεια να χάσετε. Υπάρχει μεταξύ καλό ή κακό, γιατί ο καθένας πρέπει να γνωρίζει τις δικές του οικονομικές συνθήκες: υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι ένα στοίχημα των 10 € είναι μια ακριβή επένδυση, και υπάρχουν εκείνοι που πιστεύουν ότι είναι φυσιολογικό.

Το σημαντικό είναι ότι μόλις καθοριστεί ο προϋπολογισμός (το τραπέζι είναι τουλάχιστον 50 φορές το ποντάρισμα μονάδας, καλύτερα 100), τα μεμονωμένα στοιχήματα φαίνονται κατανεμημένα. Για παράδειγμα, μπορείτε να αποφασίσετε ότι κάθε στοίχημα ισούται με το 2% του τραπεζικού σας χαρτοφυλακίου: αυτό σας επιτρέπει να αυξήσετε ή να μειώσετε το ποσό του στοιχήματος καθώς το τραπεζικό χαρτοφυλάκιό σας αυξάνεται ή μειώνεται.

Στρατηγική №2: Επιμείνετε στο updaterex

Εάν θέλετε πραγματικά να κερδίσετε στα αθλητικά στοιχήματα, θα πρέπει το πολύ να εξειδικευτεί σε ένα ή δύο. Αυτό θα σας επιτρέψει να παραμένετε εύκολα ενημερωμένοι με όλα τα νέα, τα αποτελέσματα, τη φυσική κατάσταση, τους πιθανούς τραυματισμούς από παίκτες του αθλητικού πράσινου που έχετε επιλέξει.

Αυτές είναι σημαντικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε πριν τοποθετήσετε ένα αθλητικό στοίχημα, καθώς μια αγαπημένη ομάδα μπορεί μερικές φορές να δυσκολευτεί να συναντήσει μια μειονεκτική ομάδα εάν δεν μπορεί να βάλει τους καλύτερους παίκτες της στο γήπεδο ή αν βγει από μια περίοδο κρίσης (από και αγωνίζεται ).

Εάν δεν παραμένετε ενημερωμένοι και δεν μελετάτε στατιστικά στοιχεία για την αθλητική σκηνή στην οποία στοιχηματίζετε, το μέρος του ford σας (δηλαδή το πλεονέκτημα του σπιτιού) θα συρρικνωθεί ακόμη περισσότερο. Γιατί φυσικά ο πράκτορας στοιχημάτων κάνει το δικό του και έχει πάντα επίγνωση του τι συμβαίνει πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τα παιχνίδια στα οποία στοιχηματίζετε!

Στρατηγική # 3: Μην υπερβάλλετε με το multiplayer

Τα πολλαπλά στοιχήματα είναι ένας ειδικός τύπος στοιχηματισμού που σας επιτρέπει να τοποθετήσετε αποτελέσματα σε έναν μόνο λογαριασμό. Σε πολλαπλάσια, όλες οι πιθανότητες πολλαπλασιάζονται, με αποτέλεσμα μια τελική τιμή που είναι υψηλότερη, όσο περισσότερα συμβάντα εμφανίζονται και τόσο υψηλότερες είναι οι σχετικές πιθανότητες.

Σε πολλαπλάσια, η πιθανότητα πολλαπλασιάζεται μαζί, δίνοντας μια τελική εκτίμηση σε αυτή την περίπτωση 24,587712. Αυτό σημαίνει ότι αν ποντάρετε 10 €, μπορείτε να κερδίσετε 245,88 € (στρογγυλοποίηση προς τα πάνω), που θα σας δώσει ένα για υπηρεσία 235,88 €. Αυτό ακούγεται καλό, έτσι δεν είναι;

Το γεγονός είναι ότι τα πολλαπλά στοιχήματα είναι πολύ δύσκολο να μαντέψει κανείς γιατί είναι σαν να πηγαίνεις all-in στο πόκερ: όλα ή μεταξύ. Χρειάζεται μόνο ένα γεγονός για να μην πάει στην αναμενόμενη κατεύθυνση για να ματαιώσει οποιαδήποτε προσπάθεια. Δεν έχει σημασία αν τα άλλα τέσσερα, στο παράδειγμά μας, είναι σωστά: αν κάποιος κάνει λάθος, δεν κερδίζεται τίποτα.

Στρατηγικό №4: Παίξτε σε πραγματικό χρόνο

Τα ζωντανά στοιχήματα σάς δίνουν την ευκαιρία να εφαρμόσετε ένα ευρύ φάσμα στρατηγικών που μπορεί να μην μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εάν περιοριζόσασταν στα αθλητικά στοιχήματα πριν από το γεγονός. Όλα τα βιβλιοπωλεία προσφέρουν αυτήν τη στιγμή ζωντανά στοιχήματα και ενημερώνουν τις αποδόσεις καθώς εξελίσσεται το παιχνίδι.

Η ζωντανή αναπαραγωγή είναι πολύ χρήσιμη και βολική γιατί σας επιτρέπει κυρίως να προστατεύσετε τον εαυτό σας από γεγονότα στα οποία έχετε ήδη παίξει. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι στοιχηματίζετε μια ομάδα ποδοσφαίρου αουτσάιντερ να κερδίσει με απόδοση 4,50. Απομένουν 15 λεπτά και αυτή η ομάδα θα επιστρέψει με απόδοση 4,50. Απομένουν 15 λεπτά και αυτό κρατά το βήμα, παρά το γεγονός ότι οι αντίπαλοί τους επιτίθενται πυρετωδώς αναζητώντας την ισοφάριση.

Καθώς πλησιάζουμε στο τέλος του αγώνα, οι πιθανότητες της ηττημένης ομάδας να πετύχει ένα γκολ θα είναι σημαντικά υψηλότερες από ό,τι στην αρχή – το στοίχημα στην πιθανότητα των αουτσάιντερ να σκοράρει ένα γκολ μπορεί να προστατεύσει και σε ορισμένες περιπτώσεις να αποφέρει κέρδος. Κερδίζετε ή χάνετε το αρχικό σας στοίχημα.

Συμβουλές και στρατηγικές αθλητικών στοιχημάτων: Συμπεράσματα

Αυτές είναι μόνο μερικές από τις πιο κοινές και βασικές συμβουλές για να κερδίσετε σε αθλητικά στοιχήματα. Υπάρχουν όμως πολλές στρατηγικές, τόσο γενικές όσο και ειδικές για μεμονωμένα αθλήματα. Σας συνιστώ να παρακολουθείτε πάντα αυτή τη σελίδα, γιατί εκεί θα βρείτε όλα τα άρθρα στρατηγικής μας που θα σας βοηθήσουν να μειώσετε τα προφανή οφέλη των βιβλιοπωλείων.

Ναι, γιατί μπορεί να μην γνωρίζετε ότι το να παίζετε με πιθανότητες ειδήσεων δεν είναι «δίκαιο» στο ligarem με την έννοια ότι πρέπει να χρεώνουν κάποια μορφή «προμήθειας» ή «βιγκ» για να βγάλουν χρήματα. Φυσικά, δεν μπορείς να τα παρατήσεις, γιατί είναι κάτι που κάνουν όλοι οι βιβλιοπώλες.

Pin It on Pinterest

Share This