Στον Αρχάγγελο Γήπεδα και Σχολεία και στα Αφάντου ο Χωρικός…διαφημίζει στο facebook τα χόρτα που κουρεύει….!!!!

Το Τοπικό Συμβούλιο Αφάντου στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του από την έναρξη της θητείας του μέχρι και σήμερα έχει πάρει πολύ σημαντικές αποφάσεις. Μεταξύ άλλων έχει πάρει και αποφάσεις που στόχο έχουν την αξιοποίηση και την εκμετάλλευση της ακίνητης περιουσίας της Κοινότητας για την υλοποίηση σημαντικών αθλητικών υποδομών με έργα τα οποία θα αναβαθμίσουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, θα ενθαρρύνουν τους νέους να ασχοληθούν με τον αθλητισμό και τον πρωταθλητισμό, θα συμβάλουν καθοριστικά στην ανάπτυξη της ευρύτερης περιοχής του οικισμού Κολυμπίων αλλά και θα ενισχύσουν το τουριστικό προϊόν μέσω της ανάπτυξης αθλητικού τουρισμού.

Συγκεκριμένα το Τοπικό Συμβούλιο Αφάντου πήρε τις παρακάτω αποφάσεις:

Απόφαση 18η/2020 «Κατασκευή νέων σύγχρονων αθλητικών εγκαταστάσεων και προπονητικού κέντρου στίβου στην κτηματολογική μερίδα 1014 Γαιών Αρχαγγέλου (Παλαιό Λατομείο) στον Οικισμό Κολυμπίων της Κοινότητας Αφάντου.

Απόφαση 17η/2020 «Κατασκευή νέου σύγχρονου γηπέδου ποδοσφαίρου στις εκγαταστάσεις του πρώην στρατοπέδου ΄΄ΒΙΤΣΑ΄΄ στον Οικισμό Κολυμπίων της Κοινότητας Αφάντου»

Απόφαση 16η/2020 «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, συντήρηση και λειτουργεία νέου αθλητικού Γυμνασίου-Λυκείου Αφάντου μαζί με Κλειστό Γυμναστήριο στις εγκαταστάσεις του πρώην εργοστασίου της Ροδιακής Κεραμικής Α.Ε. (Τουβλάδικο) μέσω Σ.Δ.Ι.Τ στο πλαίσιο της απόφασης της Διυπουργικής Επιτροπής Σ.Δ.Ι.Τ. (38/25.10.2018) (Α.Δ.Α.: Ω1Τ0465ΧΙ8-Ε1Μ)».

Απόφαση 11η/2020 «Μελέτη για μετατροπή του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ Γυμνασίου Αφάντου σε κλειστό με εγκατάσταση υποδομής μεταλλικής κατασκευής»

Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα καμία από αυτές τις αποφάσεις δεν προχώρησε αλλά ούτε και εξετάστηκε από την Δημοτική Αρχή διότι ο Χωρικός Αντιδήμαρχος κ Σπανός αντί να ασχοληθεί με το να προχωρήσουν σημαντικά έργα στην περιοχή ασχολείται καθημερινά με αρμοδιότητες αυτές του Προϊσταμένου του Τμήματος Καθημερινότητας.

Δυστυχώς όμως για ακόμη μια τετραετία τα τελευταία χρόνια η Κοινότητα Αφάντου θα πληρώσει την ανικανότητα και την ανεπάρκεια του διορισμένου από την Δημοτική Αρχή Χωρικού Αντιδημάρχου να ανταποκριθεί στις αρμοδιότητες και να ανταπεξέλθει στα καθήκοντα του στο να προωθήσει σημαντικά έργα για τον τόπο μας.

Είμαστε λοιπόν καταδικασμένοι από την Δημοτική Αρχή να αρκεστούμε στις αυτονόητες εργασίες της καθημερινότητας όπως στην αποψίλωση χόρτων, το φύτεμα λουλουδιών και το βάψιμο τοίχων και παγκακιών.

Θα ήθελα λοιπόν να ενημερώσω τον Χωρικό Αντιδήμαρχο κ. Σπανό ότι δεν απαιτούνται ιδιαίτερα προσόντα ούτε χρειάζεται κάποιος να έχει ιδιαίτερες ικανότητες και γνώσεις για να δίνει εντολές στους εργάτες της καθημερινότητας για να εκτελούν αυτονόητες εργασίες καθημερινότητας. Αυτή δεν είναι δική σας δουλειά κ. Σπανέ αλλά δουλειά του Προισταμένου του Τμήματος Καθημερινότητας.

Τελικά στην Δ.Ε. Αφάντου η Δημοτική Αρχή μας διόρισε Αντιδήμαρχο ή επιστάτη Προσωπικού…?!!!

κ. Σπανέ με το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στις παλιές εγκαταστάσεις του στρατοπέδου «Βίτσα» στα Κολύμπια που ανακοινώσατε ότι σας υποσχέθηκε ο κ. Αυγενάκης τι έγινε….προχωράει…?!!!

Με την ευκαιρία αυτή θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της Κοινότητας Αρχαγγέλου κ. Νικόλαο Διμέλη αλλά και στον Αντιδήμαρχο της Δ.Ε. Αρχαγγέλου κ. Γιώργο Πατσάη που κατάφεραν με τις ενέργειες και τις ουσιαστικές τους παρεμβάσεις να πετύχουν την προώθηση του έργου του Κλειστού Γυμναστηρίου στην περιοχή Λειβάδα με την χρηματοδότηση του με το ποσό των 3,000,000 ευρώ από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και τον Δήμο Ρόδου.

Εσείς κ. Σπανέ συνεχίστε να διαφημίζεται στο Facebook τα χόρτα που κουρεύετε….!!!

Γεώργιος Εμμ Μπακίρης

Πρόεδρος Συμβουλίου

Κοινότητας Αφάντου

Pin It on Pinterest

Share This