Στο «Πλάζα» η παραλαβή του υλικού των αθλητών του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου Δρόμου της Ρόδου

Στο «BEST WESTERN Plaza Hotel», αύριο, Παρασκευή και μεθαύριο, Σάββατο, θα γίνει

η παραλαβή του εξοπλισμού για τους συμμετέχοντες στον 6ο Διεθνή Μαραθώνιο Δρόμο Ρόδου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Απριλίου 2019.

Το «BEST WESTERN Plaza Hotel» (Ιερού Λόχου 7, Ρόδος) είναι το Κέντρο Εγγραφών – Παραλαβής Εξοπλισμού της διοργάνωσης και μόνο από εκεί, οι δρομείς οφείλουν να παραλάβουν αποκλειστικά τον αγωνιστικό τους εξοπλισμό, καθώς επίσης και το αναμνηστικό υλικό της διοργάνωσης.

Το πρόγραμμα για την παραλαβή, είναι το εξής:

-Παρασκευή 12 Απριλίου 15:00 έως 20:00.

-Σάββατο 13 Απριλίου 10:00 έως 19:00.

Αίθουσα ‘ΘΑΛΕΙΑ’ (ισόγειο, δίπλα στην πισίνα)-Υπεύθυνη είναι η κα. Ειρήνη Φαρμακίδου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη, οι παροχές για κάθε συμμετοχή ανάλογα με τον αγώνα διαμορφώνονται ως εξής:

-Μαραθώνιος δρόμος: Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής..

-Ημιμαραθώνιος δρόμος: Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt adidas, αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, τροφοδοσία κατά την διάρκεια του αγώνα και στον τερματισμό, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικό δίπλωμα συμμετοχής.

-Δρόμοι 10.000μ. & 5.000μ.: Αναμνηστικό τεχνικό t-shirt αριθμός συμμετοχής, ηλεκτρονική χρονομέτρηση, αναμνηστικό μετάλλιο, παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, ηλεκτρονικό πιστοποιητικό συμμετοχής.

-1.000μ.: Παροχή νερού, παροχή ιατρικών υπηρεσιών, αναμνηστικό Τ-shirt, μετάλλιο.

Η ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ

Στο ξενοδοχείο «Best Western Plaza» θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή 12 Απριλίου 2019 στις 11.30π.μ., η τελευταία συνέντευξη Τύπου των συνδιοργανωτών. Θα ανακοινωθούν οι τελικές λεπτομέρειες της διοργάνωσης και το πρόγραμμα όλων των αγώνων (Μαραθώνιος, Ημιμαραθώνιος, 10χλμ., 5χλμ και 1.000μ.-Δημοτικών Σχολείων). Παράλληλα, θα δοθούν οι διαπιστεύσεις των εκπροσώπων των ΜΜΕ της Ρόδου.