Στο Μουσικό Σχολείο ο Βασίλης Υψηλάντης

Το σχολείο μας επισκέφθηκε, σήμερα Παρασκευή 20-5-2022, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου και Κοσμήτορας της Βουλής κ. Βασίλης Υψηλάντης και συνομίλησε με εκπαιδευτικούς, μαθητές/τριες και μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων.

Ο υποδιευθυντής κ. Παναγιώτης-Λουκάς Μπέλλος εκ μέρους της Διεύθυνσης και ο πρόεδρος κ. Γιάννης Δαδήρας εκ μέρους του ΔΣ του Συλλόγου καλωσόρισαν τον βουλευτή και τον ευχαρίστησαν για τη σταθερή στήριξή του στο σχολείο και ιδίως για την πρόσφατη, έμπρακτη υποστήριξη του αιτήματος προς τη Γενική Γραμματεία Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής. Χάρη σ’ αυτήν ο Γενικός Γραμματέας κ. Μάνος Κουτουλάκης υπέγραψε απόφαση επιχορήγησης του Συλλόγου Γονέων με 10.740€ για την αγορά μουσικών οργάνων για το σχολείο.

Ο κ. Β. Υψηλάντης διαβεβαίωσε για τη διαρκή στήριξή του στο θεσμό των Μουσικών Σχολείων και ιδίως για το σχολείο μας (με τις πολλές διακρίσεις), το μοναδικό του είδους σε ολόκληρο το Νότιο Αιγαίο. Μίλησε με τα παιδιά και, εκτός των άλλων, τόνισε τη σπουδαιότητα να αναπτύξουν το ταλέντο τους. Τέλος, ξεδίπλωσε ο ίδιος το δικό του μουσικό ταλέντο και χάρισε ευχάριστες νότες παίζοντας πιάνο!

Ο Διευθυντής του σχολείου κ. Νικήτας Χρυσοχός, επειδή απουσίαζε λόγω ασθένειας, ευχαρίστησε τηλεφωνικά τον βουλευτή.

Το Σχολείο και ο Σύλλογος Γονέων απένειμαν στον βουλευτή πλακέτα, τιμής ένεκεν.

Κατά τη σύντομη συνάντηση στο αμφιθέατρο του σχολείου, έγινε αναφορά και τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή προς τιμή του παγκόσμιας εμβέλειας Έλληνα συνθέτη Βαγγέλη Παπαθανασίου, που έφυγε χθες από τη ζωή.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ

Pin It on Pinterest

Share This