Στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ. ο Δρ. Στέφανος Δράκος

Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στην εφημερίδα «Η ΡΟΔΙΑΚΗ», ο πολιτευτής της Ν.Δ. στα Δωδεκάνησα και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Δράκος – ερωτηθείς σχετικά – επιβεβαίωσε ότι ολοκλήρωσε επιτυχώς την επίπονη διαδικασία που αφορά στη συγκρότηση του Μητρώου Πολιτικών Στελεχών της Ν.Δ.

«Έχω ολοκληρώσει επιτυχώς όλα τα στάδια μίας επίπονης διαδικασίας κρίσης και αξιολόγησης. Έχω λάβει και τυπικά το «πράσινο φως» για την επόμενη μέρα της Ν.Δ. και αυτό φυσικά με τιμά, αλλά με γεμίζει και ευθύνη».

Ο ίδιος, αναφέρθηκε στην ανάγκη όλοι στην τοπική Ν.Δ. να υπηρετήσουν την ενότητα. Ευχαρίστησε όλους όσοι τον στήριξαν και τον στηρίζουν απ’ όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου, ενώ ξεκαθάρισε πως έχει δεχθεί πόλεμο, σκληρό, αδιάκοπο, ανελέητο και ύπουλο, αλλά όπως είπε:

«με βλέπετε, είμαι εδώ, αντέχω. Και να σας πω κάτι, θα αντέξω (…) Υπάρχουν οι πέντε, οι δέκα, οι είκοσι εάν το θέλετε, που θέλουν να φαίνονται πολυάριθμοι, αλλά είναι λίγοι. Οι πολλοί είναι οι πολίτες και αυτοί είναι η δική μου ανεξάντλητη δύναμη. Γι’ αυτούς αγωνίζομαι, για εκείνους εργάζομαι. Για τις απανταχού Δωδεκανήσιες και Δωδεκανήσιους. Αυτοί είναι η δύναμή μου και τους ευχαριστώ, ειλικρινά. Οπότε ούτε φοβόμαστε, ούτε λυγίζουμε, ούτε εγκαταλείπουμε. Πορευόμαστε μαζί».

Ο Δρ. Στέφανος Δράκος, γνωστοποίησε επίσης πως – στο πλαίσιο της επιστημονικής του δράσης – είναι συνδιοργανωτής και ομιλητής στο 4ο Διεθνές Συμπόσιο Υπολογιστικής Γεωμηχανικής που πραγματοποιείται στην Ιταλία.

Διαβάστε τη συνέντευξη εδώ: http://www.rodiaki.gr/article/369745/stefanos-drakos-h-xwra-odhgeitai-se-adiexodo

Pin It on Pinterest

Share This