Στο Καστελόριζο το υπερπολυτελές ιστιοφόρο «Maltese Falcon» – Δείτε το εντυπωσιακό εσωτερικό του (βίντεο-φωτο)

Η Ελληνοκύπρια επιχειρηματίας Ελενα Αμβροσιάδου, με το τερατώδες σε μέγεθος σκάφος της, με την εξίσου επιβλητική ονομασία «Maltese Falcon» (Γεράκι της Μάλτας), εμπνευσμένο από την ομώνυμη ταινία με τον Χάμφρεϊ Μπόγκαρτ κατέφθασε στο Καστελόριζο.

Ενδεικτικά, διαθέτει 15 τετράγωνα πανιά, τα οποία ελέγχονται ηλεκτρονικά και ανοίγουν σε μόλις έξι λεπτά, ενώ έχει έξι καμπίνες υπερπολυτελείας για τους φιλοξενουμένους και άλλες οκτώ για το 18μελές πλήρωμα!

Μάλιστα για να μπορέσει να μπει στο λιμάνι το σκάφος της η τορπιλάκατος «Υποπλοίαρχος Γρηγορόπουλος», που βρίσκεται συνέχεια στο νησί και είναι σε επιφυλακή αυτήν την περίοδο, αναγκάστηκε να εξέλθει και να δέσει όλο το βράδυ αρόδο, κάτι που κάνει μόνο όταν έρχονται τα ferries της γραμμής από τη Ρόδο – γιατί το λιμάνι είναι εξαιρετικά μικρό και δεν χωράει 2 μεγάλα σκάφη ταυτόχρονα)!

Η Ελενα Αμβροσιάδου έφτασε με την παρέα της την Πέμπτη στο νησί, στο οποίο δεν ισχύει το μέτρο για κλείσιμο των μαγαζιών τα μεσάνυχτα κι έτσι έμειναν να απολαμβάνουν τα θαλασσινά τους ως αργά τη νύχτα στο γνωστό εστιατόριο «Αλεξάνδρα»!

Δείτε βίντεο:

Και το εσωτερικό του ιστιοφόρου:

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ