Στο ίδιο μοτίβο ο Αντώνης Καμπουράκης – “Είναι Καθήκον μας, στην Ανόθευτη Λαϊκή Ετυμηγορία”

Είναι Καθήκον μας, στην Ανόθευτη Λαϊκή Ετυμηγορία 

Έκπτωση του Αντιδημάρχου Ιαλυσού κ. Ανδρέα Κόγγου, με απόφαση της Δικαιοσύνης. 

Με απόφαση του Πρώτου Τμήματος του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου Ρόδου, έγινε αποδεκτή και η δεύτερη ένσταση, τώρα για την έκπτωση του Αντιδημάρχου Ιαλυσού κ. Ανδρέα Κόγγου, λόγω του ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος του Συνδυασμού Κολιάδη – Καλοπίτα, από το 2016 και μέχρι τον Δεκέμβρη του 2023, ήταν μέτοχος και διαχειριστής εταιρείας, που είχε συνάψει συμβάσεις άνω των 40.000 Ευρώ με τον Δήμο Ρόδου, κατά το περσινό έτος των εκλογών. Πράγμα που ρητά απαγορεύεται. 

Επισημαίνεται ότι ο συγκεκριμένος υποψήφιος, ήταν δεύτερος κατά σειρά ψήφων προτίμησης, Δημοτικός Σύμβουλος, του συνδυασμού του κ. Κολιάδη και είναι επίσης ο δεύτερος Αντιδήμαρχος μετά τον κ. Καλοπήτα, που με βάση Δικαστική Απόφαση, δεν είχε και αυτός το δικαίωμα να είναι υποψήφιος.

Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι και αυτή η δεύτερη απόφαση, αναδεικνύει τη λογική, τη φιλοσοφία και την νοοτροπία, του συνδυασμού της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Σύμφωνα με την οποία δεν υπάρχει κανένας ενδοιασμός, για την παραβίαση νομικών και ηθικών κανόνων, μπροστά στη προσπάθεια ανάληψης της εξουσίας. 

Μία «εκλογή», η οποία στηρίχτηκε σε υποψηφίους, οι οποίοι σύμφωνα με τις δύο Αποφάσεις της Ελληνικής Δικαιοσύνης, δεν είχαν κανένα δικαίωμα, για να θέσουν υποψηφιότητα.

Σε κάθε περίπτωση, εμείς θα επαναλάβουμε, ότι δεν θα κάνουμε ούτε ένα βήμα πίσω, για την επιβολή του νόμου, και για την αποκατάσταση της πραγματικής λαϊκής βούλησης, που κάποιοι συνειδητά προσπάθησαν να υποκλέψουν, με υποψηφίους, που δεν είχαν κανένα νόμιμο δικαίωμα εκλογής.

Αυτό αποτελεί το ξεκάθαρο καθήκον μας, απέναντι στους πολίτες της Ρόδου, απέναντι στο Νόμο, απέναντι στο Δίκαιο. Απέναντι στην ανόθευτη λαϊκή ετυμηγορία και επιλογή. 

Από το Γραφείο Τύπου

της Δημοτικής Παράταξης

Με Δύναμη για τη Ρόδο

Pin It on Pinterest