Στο εμβολιαστικό κέντρο στις Καλυθιές ο Υπουργός Υγείας – Έκκληση για εμβολιασμούς

Υποδεχτήκαμε σήμερα στο mega Εμβολιαστικό Κέντρο στις Καλυθιές με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, τον Υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.Ως απλοί στρατιώτες της προσπάθειας που καταβάλλεται για την «Γαλάζια Ελευθερία», και όχι ως τοπικοί άρχοντες που μας αποκάλεσε ο κ. Κικίλιας, απευθύνω και σήμερα έκκληση στους Ροδίτες και τις Ροδίτισσες για άμεσους και μαζικούς εμβολιασμούς στο νησί μας, αλλά σε και σε όλο το Νότιο Αιγαίο από την θέση του Προέδρου της ΠΕΔ Νοτίου Αιγαίου.

Το mega Εμβολιαστικό Κέντρο στις Καλυθιές δίνει την δυνατότητα στον μέσο Ροδίτη, να έχει γρήγορη και εύκολη πρόσβαση στον εμβολιασμό.

Είμαι σήμερα εδώ ως στρατιώτης, γιατί είμαστε σε πόλεμο.

Στο Νότιο Αιγαίο με τα 48 νησιά και τους 34 Δήμους, το 95% των εισοδημάτων μας εξαρτάται από τον τουρισμό.Δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος από τις συζητήσεις για την πορεία του εμβολιασμού. Δεν θέλω να είμαι πιο δραματικός από τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου Γιώργο Χατζημάρκο, αλλά είμαι στοιχισμένος με την σκέψη, ότι ούτε το 60%, ούτε το 70%, ούτε και το 80% των εμβολιασμών, είναι νούμερα τα οποία εγγυώνται, πως θα δουλέψει ο Ροδίτης, ο ξενοδοχοϋπάλληλος, ο καταστηματάρχης και ο οποιοσδήποτε στο νησί μας. Τα ποσοστά των εμβολιασμών πρέπει οπωσδήποτε να αυξηθούν, αν επιθυμεί κάποιος να φάει ένα κομμάτι ψωμί τα Χριστούγεννα.

Είμαστε παρόντες, εμείς, το Κράτος, ο Πρωθυπουργός, ο Υπουργός Υγείας, οι γιατροί και οι νοσηλευτές, τους οποίους και ευχαριστούμε, δώσαμε και δίνουμε αυτά που απαιτούνται για να είναι εύκολος ο εμβολιασμός.

Η απόφαση είναι δική μας. Ο χρόνος είναι λίγος και δεν μπορεί να ζητηθεί κανένας περαιτέρω χρόνος, από αυτόν που υπάρχει την παρούσα στιγμή.

Παρακαλώ τους συμπολίτες μου, να καταλάβουν, ότι το ψωμί μας στα νησιά του Νοτίου Αιγαίου περνά από τον άμεσο και καθολικό εμβολισμό τους.

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ