«Στο δήμο Ρόδου τον Δεκέμβριο σκεφτόντουσαν τον ΛΕ.ΠΑ. και την Βανδή και ….. ξέχασαν τις παραλίες»

Μετά το κατάπτυστο και παντελώς ψευδές δελτίο τύπου της δημοτικής αρχής για το θέμα των παραλιών και των γαλάζιων σημαιών 2020, σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της αρμόδιας υπαλλήλου κυριας Βουρδουμπά στην πρωινή ζώνη της ΕΡΑ Ρόδου, η οποία διαβεβαίωσε ότι είχε ενημερώσει τηλεφωνικά το δήμο και με email και είχε δώσει προθεσμία ενός μηνός (μέχρι Δεκέμβρη 2019) να υποβάλλουν αιτήσεις, αυτοί αδιαφόρησαν.

Εγώ προσφέρθηκα με ευχαρίστηση, αλλά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος θεώρησε υποτιμητικό να ενημερωθεί από εμένα, αν και σας άφησα και έτοιμη την διακήρυξη για πρόσληψη ναυαγοσωστών.

Οφείλουν να ζητήσουν συγγνώμη τόσο για τις παραλείψεις τους, όσο και το επαίσχυντο δελτίο τύπου που φαίνεται ότι χαρακτηρίζει το επίπεδο τους.

Βέβαια έχουν δικαιολογία: Τον Δεκέμβριο είχαν απορροφηθεί από τις εκδηλώσεις της Βανδή, του Λευτέρη Πανταζή και των άλλων καλλιτεχνών και ξέχασαν να προγραμματίσουν τις παραλίες και την προετοιμασία της επόμενης σαιζόν.

Ας επικεντρώσουν το ενδιαφέρον τους στα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος αυτή την περίοδο και να αφήσουν τις «κορώνες» να τις φορέσουν αργότερα.

Βασίλειος Ψυλλάκης

πρώην αντιδήμαρχος παραλιών

της παράταξης του Φώτη Χατζηδιάκου