Στις 29 Αυγούστου στο Πάρκο «Θέρμαι» το 46ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”

«Σοσιαλισμός, για να μπορούμε να «ανασαίνουμε», για να νικήσει η ζωή». Αυτό είναι το σύνθημα του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή”, ήδη ταξιδεύει σε όλη τη χώρα και κάνει «στάση» στο νησί μας, στην Ρόδο στις 29 Αυγούστου στο Πάρκο «Θέρμαι».
Τα μέλη και οι φίλοι της ΚΝΕ δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσει το σύνθημα παντού, αλλά και να παρθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προσαρμογή του Φεστιβάλ στις ιδιαίτερες φετινές συνθήκες.
Το φεστιβάλ μας θέλουμε να αγκαλιάζεται από το λαό και τη νεολαία, θέλουμε να ψυχαγωγεί, να προβληματίζει και να δίνει ελπίδα για το σήμερα και για το αύριο σε όσους παλεύουν, αγωνιούν και προβληματίζονται, σε όλους αυτούς που νιώθουν ότι «δεν μπορούν να ανασάνουν» στα ασφυκτικά πλαίσια του καπιταλισμού.
Στις ιδιαίτερες συνθήκες που διεξάγεται φέτος το Φεστιβάλ, που μεγαλώνει η ανησυχία και η αβεβαιότητα στις λαϊκές οικογένειες για τη δουλειά, για την χρόνια υποβάθμιση του δημοσίου συστήματος υγείας, για το άνοιγμα των σχολείων χωρίς ουσιαστικά μέτρα με εγκληματικές ευθύνες τόσο της ΝΔ όσο και όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων, καλούμε την νεολαία του νησιού να δώσει το παρόν στο μεγαλύτερο πολιτικό-πολιτιστικό γεγονός εδώ και 46 χρόνια σε όλη την χώρα, αλλά και στο νησί μας.
Ένα φεστιβάλ που ως υλικά του έχει το μεράκι, την συλλογικότητα και την συντροφικότητα. Ένα φεστιβάλ-θεσμό που αποτελεί πηγή έμπνευσης για την νεολαία για την αναγκαιότητα του αγώνα, την αναγκαιότητα της πάλης για ένα διαφορετικό κόσμο, αποτελώντας μια εικόνα για το μέλλον το οποίο παλεύουμε. Αποτελεί σταθμό και σημείο συνάντησης με τους Κομμουνιστές που «δεν τους κάνουμε τη χάρη» να μείνουμε σιωπηλοί μπροστά στις επικίνδυνες εξελίξεις για τη νεολαία και το λαό του νησιού μας, βγαίνοντας μπροστά στην οργάνωση του αγώνα.
Το Φεστιβάλ ΚΝΕ – “Οδηγητή” φέτος θα προσαρμοστεί για την προστασία της υγείας των επισκεπτών σε κατάλληλα διαμορφωμένους χώρους, ώστε να αποφευχθεί ο συγχρωτισμός σε όλες του τις εκδηλώσεις και δραστηριότητες. Αντίστοιχες προσαρμογές γίνονται και στο πρόγραμμα των εκδηλώσεων προκειμένου να μπορέσει να πραγματοποιηθεί με επιτυχία και ασφάλεια, αντί της συναυλίας με τα «Κίτρινα Ποδήλατα» που δεν θα πραγματοποιηθεί.
Προστατεύουμε την υγεία τη δική μας και των υπολοίπων επισκεπτών του 46ου Φεστιβάλ ΚΝΕ – Οδηγητή!
Γι’ αυτό:
Φροντίζουμε για τις μεταξύ μας αποστάσεις!
Τις συναυλίες και λοιπές εκδηλώσεις τις παρακολουθούμε αποκλειστικά καθιστοί!
Συνιστάται η χρήση μάσκας εντός του πάρκου!

Το νέο πρόγραμμα του Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή» στη Ρόδο θα ξεκινήσει στις 19:15 και θα περιλαμβάνει
ομιλία-συζήτηση με περιεχόμενο νέοι εργαζόμενοι και οικονομική κρίση
συναυλία από το συγκρότημα 7000watt
Θα ακολουθήσει ομιλία από τον Κώστα Παπαδάκη μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και Ευρωβουλευτή.
Αφιέρωμα στο Λαϊκό τραγούδι.
Στον χώρο θα υπάρχει Βιβλιοπωλείο της «Σύγχρονης Εποχής» και Παιδότοπος για τους μικρούς μας φίλους και έκθεση αφιερωμένη στους εργαζόμενους στον Τουρισμό

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ