Αποκριάτικη γιορτή για την υποστήριξη των άπορων Δωδεκανήσιων φοιτητών

Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα, παράρτημα Ρόδου, οργανώνει αποκριάτικη γιορτή για την υποστήριξη των άπορων Δωδεκανήσιων φοιτητών, Παρασκευή 28/02/14, στο ronda, ώρα 20.30

Με γιορτή και χαρά θα υποστηρίξει η Δωδεκανησιακή Μέλισσα, παράρτημα Ρόδου, το έργο της συγκέντρωσης χρημάτων για τους Δωδεκανήσιους άπορους φοιτητές. Στο ανανεωμένο ronda, την τελευταία Παρασκευή της Αποκριάς, 28/02/14, ώρα 20.30.

Καλεσμένοι, όλοι οι Ροδίτες, να διασκεδάσουν σε μουσική βραδιά με χαρούμενη ατμόσφαιρα γεμάτη εκπλήξεις και να προσφέρουν μικρή βοήθεια με μεγάλη αξία στο σκοπό. Η Δωδεκανησιακή Μέλισσα, άοκνα εργάζεται τόσο για να οργανώσει εκδηλώσεις όσο και για να δημιουργήσει και να ετοιμάσει τα μοναδικά σε ποιότητα και ποικιλία παζάρια που έχουν ταξιδεύσει στις Βρυξέλλες κα&iota ; συνεχίζουν την πορεία τους εκτός Ρόδου αναζητώντας υποστηρικτές, ιδιαίτερα τώρα που οι δυσκολίες είναι μεγάλες τόσο για τους άπορους φοιτητές και τις οικογένειές τους όσο και για του&si gmaf; πρόθυμους να βοηθήσουν φίλους.

Το Σωματείο χορηγεί υποτροφίες  για την τριτοβάθμια εκπαίδευση φοιτητών, δωδεκανησιακής καταγωγής. Η υποτροφία ανέρχεται σε 1.800 € το χρόνο  και την σχολική χρονιά 2009-2010 είχε 75 υποτρόφους γίνεται δε μεγάλος αγώνας να υποστηριχθούν μέχρι την ολοκήρωση των σπουδών (4ετία). Το Παράρτημα στη έχει περί τα 150 μέλη, γυναίκες και άνδρες ως «αρωγά» μέλη. Τα έσοδα συγκεντρώνονται από συνδρομές (20 € το χρόνο) ,  δωρεές και  εισπράξεις από εκδηλώσεις.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει μουσικό ταξίδι σε εποχές με τα πιο αντιπροσωπευτικά κομμάτια, διάθεση για χορό και πολύ παρέα, ζωγραφική προσώπου επί τόπου για όποιον το επιθυμεί και πολλές εκπλήξεις.

Χορηγοί: Μεταξοτυπική Ρόδου, PraxisPlus

Επικοινωνία -προσκλήσεις:

  • στα τηλ 6942 234 448 – 9, email: doddmelissarho@gmail.com, facebook
  • στο κατάστημα Τέχνη & Δώρα με αισθητική, Μιχάλης Παπαβασιλείου, Αμερικής 27

Pin It on Pinterest