Στην πρώτη γραμμή, τα θέματα καθημερινότητας και υποδομών στο δήμο Ρόδου. Ανακλήθηκαν όλες οι άδειες των υπαλλήλων


Συνέχεια στις επισκέψεις στις δημοτικές ενότητες Ρόδου «έδωσε» την Πέμπτη 18, ο δήμαρχος Ρόδου κος Φώτης Χατζηδιάκος, επικεφαλής κλιμακίου για την καταγραφή και επίλυση προβλημάτων που αφορούν κυρίως την καθημερινότητα και τις βασικές υποδομές.

Ο κος Χατζηδιάκος επισκέφτηκε την Πέμπτη 18 Αυγούστου την Κοιλάδα των Πεταλούδων, παρουσία του αντιδημάρχου πολιτικής προστασίας και αποκεντρωμένων δομών κου Αγαπητού Πάλλα και υπηρεσιακών στελεχών του δήμου Ρόδου. Εντοπίσθηκαν προβλήματα καθημερινής λειτουργίας που αφορούν: Τη φύλαξη της κοιλάδας, την καταστροφή της Πανίδας από την αδέσποτη βόσκηση αλλά και την αναγκαιότητα φύτευσης νέων δένδρων.

Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Ρόδου, επισκέφτηκε την Τοπική Κοινότητα Μαριτσών παρουσία του Προέδρου κου Μόσχου Ζερβού. Πραγματοποίησε αυτοψίες στη δημοτική και αγροτική οδοποιία, στη δομή του βιολογικού καθαρισμού , όπως και στο κτίριο του Νηπιαγωγείου Μαριτσών, στο οποίο χρειάζεται να γίνει παρέμβαση, πριν την έναρξη της προσεχούς σχολικής περιόδου.

Επιπλέον, για την εύρυθμη λειτουργία δήμου, δόθηκε εντολή από το δήμαρχο Ρόδου, στο Γενικό Γραμματέα κο Ευγένιο Κορναρόπουλο, να ανακαλέσει όλες τις άδειες των υπαλλήλων και ζήτησε εγρήγορση από όλες τις υπηρεσίες, προκειμένου η δημοτική μηχανή να μπορέσει να ανταποκριθεί κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλες τις προκλήσεις που παρουσιάζονται, μέχρι το τέλος της τουριστικής περιόδου.

Αφήστε τα σχόλια σας

σχόλια