Στην Κάρπαθο βρέθηκε για πολυήμερη περιοδεία κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης

Στην Κάρπαθο βρέθηκε για πολυήμερη περιοδεία κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Νοτίου Αιγαίου και της ΤΕ Ν. Δωδεκανήσου του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Γιάννη Ντουνιαδάκη και τον Σταύρο Βαρκάκη μέλος της ΤΕ. Κατά τη διάρκεια της περιοδείας επισκέφτηκαν τα Πηγάδια, τις Μενετές και τα άλλα χωριά και συζήτησαν με εκατοντάδες κατοίκους του νησιού. Συναντήθηκαν με νέους , εργαζόμενους, αυτοαπασχολούμενους, καλώντας τους να αξιοποιήσουν την τριπλή εκλογική μάχη της Κυριακής, να δείξουν την αντίδρασή τους στην αντιλαϊκή πολιτική που γεννά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, δυναμώνοντας το ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ στην Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Ιδιαίτερο βάρος έδωσαν στο να επισκεφθούν και να συνομιλήσουν με εργαζόμενους στη ΔΕΗ, σε σούπερ μάρκετ, στο Κέντρο Υγείας αλλά και σε άλλους χώρους δουλειάς.

Ανταποκρινόμενοι στο θερμό κλίμα των κατοίκων του νησιού δεσμεύτηκαν να συνεχίσουν τις επαφές, τη συνεργασία και τη δράση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Καρπάθου.

Pin It on Pinterest

Share This