Στην εκδήλωση του Οργανωτικού της Ν.Δ. ο Δρ. Στέφανος Δράκος

Στην εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ., βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 20 Φεβρουαρίου 2019, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Ν.Δ. και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος. Η εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο InterContinental Athenaeum, με την τιμητική παρουσία του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

«Σήμερα, εδώ στην Αθήνα, στην εκδήλωση της Γραμματείας Οργανωτικού της Ν.Δ. και του Στέλιου Κονταδάκη, ο πρόεδρός μας και αυριανός πρωθυπουργός αυτοδύναμης κυβέρνησης Κυριάκος Μητσοτάκης, απέδειξε πως η καρδιά της Ελλάδας, η καρδιά της Ν.Δ., θα ηχήσει δυνατότερα από ποτέ», δήλωσε ο Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης, συμπληρώνοντας ότι «η Ελλάδα θα στείλει ηχηρό μήνυμα πανστρατιάς, για πολιτική αλλαγή, για ανανέωση, για ανάπτυξη και ευημερία».

Ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αφού ευχαρίστησε τον Γραμματέα Οργανωτικού της Ν.Δ. Στέλιο Κονταδάκη, ο οποίος – όπως είπε – κάνει εξαιρετική δουλειά, τόνισε πως θα είμαστε στην πρώτη γραμμή, στο μεγάλο αγώνα, για να ξανακάνουμε τη Ν.Δ. κυβέρνηση.

«Γιατί η Ν.Δ. είναι κόμμα υπερήφανο για την ιστορία του. Ένα κόμμα που τιμά τις αρχές και τις αξίες του ιδρυτή της, του Κωνσταντίνου Καραμανλή. Αλλά, και ένα Κόμμα το οποίο τολμά να αλλάζει και να προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών. Και αυτό κάναμε αυτά τα τρία χρόνια που εγώ και όλοι εσείς έχουμε την τιμή να οδηγούμε τη Νέα Δημοκρατία προς μία μεγάλη εκλογική νίκη. Κρατήσαμε τα καλά του παρελθόντος, τις αξίες μας, τα έμπειρα στελέχη μας, αλλά ταυτόχρονα μπολιάσαμε τη Νέα Δημοκρατία με νέες ιδέες, με νέα πρόσωπα, με νέες νοοτροπίες, με νέες αντιλήψεις για το πώς πρέπει να ασκείται σήμερα η πολιτική στη χώρα. (…) Το 2019 θα είναι έτος εκλογών.  Και το ρολόι χτυπάει πια αντίστροφα.  Στις 26 Μαΐου έχουμε εκλογές, έχουν μείνει 90 μέρες μέχρι τις εκλογές τις 26ης Μαΐου», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκη.

Ακολουθεί το link της ομιλίας του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη:

https://www.facebook.com/kyriakosmitsotakis/videos/2216535718661984/

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος

Δρ. Πολιτικός Μηχανικός Α.Π.Θ.

Πολιτευτής Δωδεκανήσου Ν.Δ.

Μέλος Μητρώου Πολιτικών Στελεχών Ν.Δ.

Μέλος Τομέα Μεταφορών & Υποδομών Ν.Δ.

Δημοτικός Σύμβουλος Ρόδου