Ρόδος : Κόρη και εγγονός κατέσφαξαν τον 85χρονο

Εξιχνιάστηκε απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος  85χρονου ημεδαπού στη Ρόδο
Δράστες είναι η κόρη του και ο εγγονός του ηλικιωμένου οι οποίοι συνελήφθησαν
Βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τρία (3) μαχαίρια

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από εμπεριστατωμένη και μεθοδική έρευνα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 85χρονου ημεδαπού, που έγινε προχθές (02.11.2015) στην περιοχή της Ιαλυσού Ρόδου.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, δράστες είναι μια 48χρονη και ένας 31χρονος, οι οποίοι συνελήφθησαν και κατηγορούνται για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση.
Πιο αναλυτικά, από την πρόοδο της λεπτομερούς και  συνδυαστικής έρευνας και την εμπεριστατωμένη προανάκριση, προέκυψε ότι οι παραπάνω είναι οι από κοινού δράστες της απόπειρας ανθρωποκτονίας, με κίνητρο οικογενειακές διαφορές.
Συγκεκριμένα, οι συλληφθέντες, πρωινές ώρες της 02.11.2015, κατάφεραν από κοινού πολλαπλά τραύματα με μαχαίρι σε διάφορα σημεία του σώματός του.
Σε έρευνες που έγιναν στο χώρο του περιστατικού και στις οικίες των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, τρία (3) μαχαίρια και ενδύματα που έφεραν εμφανείς κηλίδες αίματος. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι καταβλήθηκε προσπάθεια από τους κατηγορούμενους να αποκρύψουν πειστήρια, αλλοιώνοντας την σκηνή του εγκλήματος, προκειμένου να αποπροσανατολίσουν τις αστυνομικές έρευνες.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα (04.11.2015) στην κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.
Τις αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο διεξήγαγε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ρόδου.

Pin It on Pinterest