Στη Ρόδο άνοιξε το πρώτο ξενοδοχείο Melia

Τη λειτουργία τριών ξενοδοχείων Melia, σε δύο ελληνικά νησιά ανακοίνωσε η Melia Hotels International, με το πρώτο να έχει, ήδη, ανοίξει στη Ρόδο και δύο ακόμη να αναμένονται στην Κρήτη, το 2022, όπως είχε γράψει το ΧΡΗΜΑ & ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ για την συνεργασία Meliá Hotels International με τον όμιλο Παπακαλιάτη σε Κρήτη και Ρόδο.

Το πρώτο Melia, το Cosmopolitan Hotel Affiliated by Melia, άνοιξε στο νησί της Ρόδου. Πρόκειται για ένα all-inclusive, τετράστερο ξενοδοχειακό συγκρότημα, χτισμένο αμφιθεατρικά, στην παραλία της Ιξιάς, σε απόσταση αναπνοής από τη μεσαιωνική πόλη της Ρόδου. Το ξενοδοχείο διαθέτει 377 δωμάτια, με θέα στη θάλασσα ή τους κήπους, καθώς και ένα πλήρες φάσμα υπηρεσιών, που απευθύνονται σε ζευγάρια και οικογένειες, όπως εστιατόριο με μπουφέ, γυμναστήριο και σπα, πισίνες και παιδικό club.

Zeus Hotels

Ακόμη, η Melia ανακοίνωσε το επερχόμενο άνοιγμα δύο ξενοδοχείων στην Κρήτη, τον επόμενο χρόνο. Ειδικότερα, το σημερινό Blue Sea Beach Hotel, ένα θέρετρο 5 αστέρων, δυναμικότητας 226 δωματίων, θα γίνει μέρος του δικτύου Affiliated by Melia, ενώ το τεσσάρων αστέρων Marina Beach Hotel, με 396 δωμάτια, θα λειτουργήσει υπό την επωνυμία Sol by Melia.

Και τα δύο ξενοδοχεία βρίσκονται στην παραλία και παρέχουν πλήθος υπαίθριων εγκαταστάσεων, όπως κήπους, αθλητικές δραστηριότητες, εστιατόρια, spa και άλλους χώρους, κατάλληλους για αναψυχή και διασκέδαση.

Η λειτουργία των Melia Hotels στη Ρόδο και την Κρήτη, είχε ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της διεθνούς έκθεσης Τουρισμού, FITUR. Και τα τρία ξενοδοχεία Melia, έχουν προγραμματιστεί να λειτουργήσουν σε συνεργασία με την Zeus Hotels Greece.

Υπενθυμίζεται πως η Zeus Hotels ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 2013, από εξειδικευμένα στελέχη του Τουρισμού, αναλαμβάνοντας τη διαχείριση τεσσάρων ξενοδοχείων 4*, στην Κρήτη και τη Ρόδο. Το 2015 προστέθηκε στην ομάδα, το ξενοδοχείο 5* Blue Sea Beach, στην περιοχή της Σταλίδας, στην Κρήτη. Το 2018, δύο ακόμα ξενοδοχεία 4* λειτούργησαν υπό τη διεύθυνση των Zeus Hotels. Πρόκειται για το Marina Beach, στην παραλία των Γουβών και το πρώτο παγκοσμίως Cook’s Club, στην περιοχή της Χερσονήσου στην Κρήτη.

Η Meliá Hotels International, S.A. είναι μια ισπανική αλυσίδα ξενοδοχείων, που ιδρύθηκε από τον Gabriel Escarrer Juliá, το 1956, στην Πάλμα ντε Μαγιόρκα. Σήμερα, η ξενοδοχειακή αλυσίδα διαθέτει πάνω από 380 ξενοδοχεία, σε 40 χώρες, σε 4 ηπείρους, με τις επωνυμίες Meliá, Gran Meliá, ME by Meliá, Paradisus, Innside by Meliá, TRYP by Wyndham, Sol Hotels και Club Meliá.

Πηγή: https://money-tourism.gr

Διαβάστε περισσότερα νέα εδώ