Συλληπτήριο μήνυμα του Στέφανου Δράκου

Η Ειρήνη Βογιατζή Χαραλάμπη, ένας άνθρωπος πνευματώδης, ευρηματικός, ποιητικός, τίμησε με την παρουσία της και τη διαδρομή της την ποιητική και συγγραφική ζωή της Ρόδου.

Η ποιήτρια και συγγραφέας, η φίλη, Ειρήνη Βογιατζή Χαραλάμπη, προσέφερε τα μέγιστα στο χώρο της, μη ξεχνώντας ποτέ τη γενέτειρά της Σύμη.
Εκπαιδευτικός, ποιήτρια, συγγραφέας, μέλος του Διεθνούς Κέντρου Συγγραφέων και Μεταφραστών Ρόδου, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής του Λογοτεχνικού Περιοδικού “HELIOS”, μέλος της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών Δωδεκανήσου, προσέφερε στην τέχνη, στη γνώση, στην παιδεία. Εξέδωσε ποιητικές συλλογές και μυθιστορήματα που αγαπήθηκαν, εκτιμήθηκαν και αναγνωρίστηκαν, ενώ η ίδια συνέχιζε σταθερά, ποιοτικά και γεμάτη γνώσεις το ταξίδι της ζωής.

Τελευταία της ποιητική συλλογή «Το ψύχος των ψυχών» που ταξίδεψε σε διάφορες περιοχές της Ρόδου, αποδεικνύοντας γι’ ακόμη μία φορά το μέγεθος της πνευματικής και γνωστικής της κατάρτισης.
Εύχομαι στη φίλη Ειρήνη Βογιατζή Χαραλάμπη, καλό ταξίδι και εκφράζω με όλη μου την αγάπη και την ειλικρίνεια τα θερμά συλλυπητήριά μου στην οικογένεια της εκλιπόντος.

Η σύντομη δήλωσή μου, ως ελάχιστος φόρος τιμής σε αυτή τη γυναίκα που προσέφερε τη ζωή της στην τέχνη.
Ας είναι αιώνια και ιερή η μνήμη της.

Στέφανος Δράκος