Στέφανος Δράκος : Δίνουμε ΟΛΟΙ δυναμικό παρών στην εκδήλωση με τον πρόεδρό μας Κυριάκο Μητσοτάκη στη Ρόδο

Με αφορμή την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στο νησί της Ρόδου, ο πολιτευτής Δωδεκανήσου της Νέας Δημοκρατίας και δημοτικός σύμβουλος Ρόδου Δρ. Στέφανος Ι. Δράκος, προχώρησε στην κάτωθι δήλωση:

«Η επίσκεψη του προέδρου μας και αυριανού πρωθυπουργού αυτοδύναμης κυβέρνησης Κυριάκου Μητσοτάκη, στη Ρόδο, αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019, σηματοδοτεί την πολιτική αλλαγή για τη χώρα, τα Δωδεκάνησα και τη Ρόδο. Μία πολιτική αλλαγή, που θα γίνει πράξη το 2019 με τη δική μας στήριξη. Με τη στήριξη όλων των ανώνυμων Νεοδημοκρατών, όλων των Δωδεκανησίων.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 14.00, οφείλουμε όλοι να δώσουμε δυναμικό παρών στην ανοιχτή πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρόεδρο της καρδιάς μας και των Ελλήνων Κυριάκο Μητσοτάκη.

Την Τετάρτη 6 Μαρτίου 2019 και ώρα 14:00, δίνουμε όλοι ραντεβού στην αίθουσα του Μουσείου Σύγχρονης Τέχνης «Νεστορίδειον Μέλαθρον» στη Ρόδο, στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση του προέδρου μας Κυριάκου Μητσοτάκη, με θέμα:

«Εκλογές για την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου».

Όλοι μαζί αποδεικνύουμε πως η Νέα Δημοκρατία είναι ένα μεγάλο λαϊκό κόμμα που εκφράζει και υπηρετεί τους πολλούς, τις ελπίδες, τις προσδοκίες, την ανάπτυξη. Δίνουμε όλοι δυναμικό παρών και αποδεικνύουμε πως η Νέα Δημοκρατία είναι η οικογένεια όλων. Η δύναμη των πολιτών, η νίκη των παιδιών μας».

Με εκτίμηση,

Δρ. Στέφανος I. Δράκος