Ένα ραδιόφωνο των Δωδεκανήσων αποκτά συχνότητα στη Νέα Υόρκη

Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια, το STAR RADIO NETWORK ανακοινώνει την απόκτηση ερτζιανής ραδιοφωνικής άδειας FM στην περιοχή…
Cobleskill της Νέας Υόρκης! Η άδεια χορηγήθηκε από το Federal Communications Commission (FCC) στις 28 Ιανουαρίου 2014 για την συχνότητα 105.9 FM για την ευρύτερη περιοχή του Cobleskill. Σύντομα μέσω αυτής της συχνότητας, το STAR RADIO θα ξεκινήσει τις εκπομπές του, που θα συμπεριλαμβάνουν πλούσιο μουσικό πρόγραμμα με τις επιτυχίες της δεκαετίας του ’80, ’90 και μέχρι σήμερα, μαζί με ενημερωτική ζώνη, δημοφιλείς δημοσιογραφικές εκπομπές όπως το βραβευμένο Democracy Now!, και εκπομπές ομογενειακού ενδιαφέροντος όπως το καταξιωμένο Διάλογος Radio. Μέχρι την επίσημη έναρξη της επίγειας εκπομπής μας στα FM, μπορείτε να πάρετε μια γεύση των εκπομπών μας, μέσω του πιλοτικού προγράμματος μας που ακούγεται διαδικτυακά στην ιστοσελίδα www.starfm.us!

Το ραδιοφωνικό…ταξίδι του STAR RADIO NETWORK ξεκίνησε με τις πρώτες πειραματικές εκπομπές του στο νησί της Σύμης το 1986. Το 1992 ξεκίνησαν οι πρώτες επαγγελματικές εκπομπές μας, ενώ το 2003 αδειοδοτηθήκαμε από το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης για την ευρύτερη περιοχή της Δωδεκανήσου. Με το βλέμμα στο μέλλον, είμαστε από τα πρώτα Ελληνικά ραδιόφωνα που ξεκινήσαμε διαδικτυακή μετάδοση, δορυφορική μετάδοση, και που αναπτύξαμε εφαρμογές για όλες τις πλατφόρμες κινητών συσκευών. Ταυτοχρόνως, ο ραδιοφωνικός μας όμιλος έχει δημιουργήσει άλλα τρία ομογενειακά διαδικτυακά ραδιόφωνα, το Magic Star, το Star Radio Athens, και το Ράδιο Σύμη, ενώ ξεκίνησε επίσημη συνεργασία με το ομογενειακό ραδιοφωνικό δίκτυο Διάλογος Radio. Τώρα πλέον είμαστε το πρώτο Ελληνικό ραδιοφωνικό δίκτυο που αποκτά νόμιμη, ερτζιανή άδεια μετάδοσης εντός της μπάντας των FM, στις Ηνωμένες Πολιτείες! Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες μας, τους ακροατές μας, και κυρίως τους “φίλους” που αγκάλιασαν αυτή την προσπάθεια τα τελευταία δύο χρόνια, μέχρι την περάτωση και την θετική της κατάληξη.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας:

Κωνσταντίνος Παπαθεοδοσίου +30 6944 102995 starradio@gmail.com
Μιχάλης Νευραδάκης +1 518 300 3630 info@dialogosmedia.orgwww.starfm.us

Pin It on Pinterest