11χρονος με καρκίνο συγκλονίζει: Σταμάτησα τις θεραπείες. Οι γονείς μου με αφήνουν να πεθάνω

Ένα 11χρονο γενναίο αγόρι συγκινεί και σοκάρει με την απόφαση του να σταματήσει τη θεραπεία κατά του καρκίνου, μετά από έξι χρόνια μάχης.

diaforetiko.gr : 11xronos 11χρονος με καρκίνο συγκλονίζει: Σταμάτησα τις θεραπείες. Οι γονείς μου με αφήνουν να πεθάνω

Ο Reece Puddington, το 2008 διαγνώσθηκε με νευροβλάστωμα, -μία σπάνια μορφή καρκίνου- και οι γιατροί του είχαν πει πως δεν έχει ελπίδες να ζήσει

Όμως μετά από 2 χρόνια ειδικών θεραπειών, του ανακοινώθηκε το 2010 ότι είναι απολύτως υγιής.

diaforetiko.gr : 11xronos1 11χρονος με καρκίνο συγκλονίζει: Σταμάτησα τις θεραπείες. Οι γονείς μου με αφήνουν να πεθάνω

Δυστυχώς όμως το 2012, οι γιατροί ανακάλυψαν ότι ο καρκίνος τον είχε «χτυπήσει» στο συκώτι. Η κατάσταση του ήταν πολύ σοβαρή!

Τελικά  η μητέρα του, Kay, και ο πατέρας του Paul, αποφάσισαν μαζί με το γιο τους να μην παλέψουν άλλο και να σταματήσουν τις επώδυνες θεραπείες.

Ο 11χρονος, μάλιστα έφτιαξε μια λίστα με πράγματα που θέλει να κάνει μέχρι να πεθάνει. Μέσα στη λίστα αυτή συμπεριλαμβάνονται τα εξής: η γνωριμία του με τον Johnny Depp, το να μάθει η μητέρα του να οδηγεί και να φτιάξει ένα σπίτι των hobbit στον κήπο του!!

Την ίδια ώρα ένα κείμενο που έγραψε και πόσταρε ο ίδιος στη σελίδα του στο facebook συγκλονίζει. Μεταξύ άλλων επισημαίνει ότι δεν αντέχει άλλα νοσοκομεία και άλλα πειράματα, και πως μαζί με τους γονείς του αποφάσισαν πως ήρθε η ώρα να πεθάνει.

diaforetiko.gr : 11xronos2 11χρονος με καρκίνο συγκλονίζει: Σταμάτησα τις θεραπείες. Οι γονείς μου με αφήνουν να πεθάνω

Πηγή

Pin It on Pinterest