Ο εκπαιδευτικός Ποθητός Σταματιάδης υποψήφιος με τον Στράτο Καρίκη

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΠΟΘΗΤΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΑΔΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Ονομάζομαι Σταματιάδης Ποθητός, είμαι εκπαιδευτικός (Μαθηματικός) και έχω την τιμή και την χαρά να στελεχώνω για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο του πολύ καλού φίλου και υποψήφιου Δημάρχου Ροδίων, του Στράτου Καρίκη. Οι λόγοι που πήρα αυτή την απόφαση πέραν της επιθυμίας του Στράτου δεν ήταν πολλοί. Ήταν όμως σημαντικοί.

  • Η εμμονή  του για την συγκρότηση ενός  ψηφοδελτίου που να στελεχώνεται από νέους,  παραγωγικούς αξιοπρεπείς και άμεμπτους ανθρώπους της γενιάς του.

  • Η δοκιμασμένη ηθική  και αποτελεσματικότητά του σε οποιαδήποτε αποστολή κι αν του ανατέθηκε στην πολιτική του διαδρομή.

  • Το γεγονός ότι επιτέλους πρέπει κάποια στιγμή να περάσουμε από την θεωρία στην πράξη. Πρέπει χωρίς δόση από την άκαρπη αμετροέπεια του παρελθόντος  αλλά και τυμπανοκρουσίες, με μεθοδικότητα και συστηματικότητα και πνεύμα ομαδικό να εργαστούμε για την Ρόδο. Να σεβαστούμε το γεγονός ότι ζούμε σε έναν ονειρεμένο τόπο ο οποίος μέρα με την μέρα χάνει πολλά από την αίγλη του λόγω της δικής μας αδιαφορίας. Το γεγονός ότι πρέπει επιτέλους να πάψουμε να είμαστε κρυμμένοι στον μικρόκοσμό που κτίσαμε  και να περάσουμε στην αντεπίθεση.

Όλα αυτά άναψαν το πράσινο φως και για εμένα να σηκωθώ από την θέση μου. Να πάψω πια απλά να εκφέρω την γνώμη μου για την βελτίωση της ζωής στον τόπο μας. Ήρθε η ώρα να προσφέρω και εγώ κάτι. Αυτό δεν ξέρω πόσο μικρό ή μεγάλο θα είναι. Σίγουρα όμως θα είναι ουσιαστικό και προς την θετική κατεύθυνση με όρους εντιμότητας και δικαιοσύνης προς κάθε κατεύθυνση. Έργο με ευαισθησία και σεβασμό προς την ανθρώπινη ψυχή. Έργο που η εμπλοκή μου στα εκπαιδευτικά δρώμενα, μου δίνει την δυνατότητα να σκέφτομαι ακόμα ρομαντικά και να παραμένει αστείρευτη η  διάθεση μου για την πραγματοποίησή του. Έργο με χαρακτηριστικά, πολλά από αυτά για τα οποία αγωνίστηκα να μεταλαμπαδεύσω στους μαθητές μου. Καλώ λοιπόν τους συντοπίτες μου, οποιασδήποτε ηλικίας ή πολιτικών πιστεύω  να στηρίξουν τον συνδυασμό του Στράτου του Καρίκη. Καλώ την νεολαία να προσφέρει σε εμάς την δυνατότητα να κάνουμε κάτι για αυτούς με τρόπο που να μπορούμε τουλάχιστον να τους κοιτάξουμε στα μάτια χωρίς δισταγμό και ενοχές. Τέλος, καλώ  την νέα γενιά να μου δώσει την δυνατότητα να συνεχίσω να τους προσφέρω από καρδιάς, χωρίς την παραμικρή δόση ιδιοτέλειας, υστεροβουλίας και ανάγκης για προσωπική προβολή ό,τι περνά από το χέρι μου. Θα ήταν μεγάλη μου τιμή και θα με έκανε πολύ ευτυχή.

Με σεβασμό προς όλους

Ποθητός Ν. Σταματιάδης, Εκπαιδευτικός

 Δήλωση Στράτου Καρίκη για την Υποψηφιότητα του Ποθητού Σταματιάδη

Υποδεχόμαστε με μεγάλη χαρά στην οικογένεια μας τον Ποθητό Σταματιάδη, έναν Ροδίτη καταξιωμένο επαγγελματικά και κοινωνικά. Είναι δε μεγαλύτερη η χαρά και η ικανοποίησή μου για την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν οι νέοι άνθρωποι, οι οποίοι αποφασίζουν να διεκδικήσουν ενεργό ρόλο στα Κοινά. Οι φρέσκιες ιδέες, η μαχητικότητα, και ο δυναμισμός των νέων ανθρώπων αποτελούν απαραίτητα εφόδια στη χάραξη μίας νέας πορείας για τη Ρόδο μας.

Pin It on Pinterest