Σ. Σπυρίδης: “Η αύξηση του ΦΠΑ αποδεικνύει ότι η πολιτική εξαπάτηση των Ροδιτών δεν έχει τέλος”

Οι Ρόδιοι συμπολίτες μας, όπως και οι άλλοι νησιώτες, συνειδητοποιούν ότι εξαπατήθηκαν, για πολλοστή φορά, από τις ψεύτικες υποσχέσεις που δέχονταν καθ’ όλη την προηγούμενη περίοδο από τους τοπικούς εκπροσώπους των κυβερνώντων των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των άλλων μνημονιακών δυνάμεων.

Οι αξιωματούχοι της συγκυβερνήσεως, αδιαφορώντας πλήρως για τις συνέπειες που θα έχει η αύξηση του ΦΠΑ στην οικονομία των νησιών και τα οικογενειακά εισοδήματα των νησιωτών, έσπευσαν να υιοθετήσουν από τις πρώτες ημέρες της κυβερνήσεώς τους τα συμφωνηθέντα με τους τοκογλύφους των Βρυξελλών μέτρα. Άλλωστε, ως γνήσιοι εθνομηδενιστές που είναι, δεν έλαβαν καθόλου υπ’ όψιν τους την εθνική σημασία των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, ιδιαίτερα για το νησί μας.

Πέραν αυτών, το συγκεκριμένο μέτρο είναι άκρως αντισυνταγματικό, καθώς η αύξηση των συντελεστών του ΦΠΑ στα νησιά έρχεται σε ευθεία αντίθεση με την διάταξη του άρθρου 101 παρ.4 του Συντάγματος της Ελλάδος που ορίζει ότι το κράτος πρέπει να λαμβάνει μέτρα για την προστασία και την ανάπτυξη των νησιωτικών περιοχών. Κατά τα άλλα οι πολιτικοί απατεώνες των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και των λοιπών μνημονιακών κομμάτων οι οποίοι παραβιάζουν κατάφωρα το Σύνταγμα,  αυτοανακηρύχθηκαν σε συνταγματικό τόξο, ενώ την ίδια στιγμή συκοφαντούν το μόνο αληθινά συνταγματικό κόμμα, την Χρυσή Αυγή, ότι δήθεν δεν σέβεται το Σύνταγμα της Ελλάδος. Τόσο υποκριτές είναι!

Αλήθεια, πού είναι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι διερρήγνυαν τα ιμάτιά τους, διακηρύσσοντας προς κάθε κατεύθυνση ότι θα παραιτούνταν εάν αυξάνονταν οι συντελεστές του ΦΠΑ;  Λόγια του αέρα, συνοδευόμενα με το σύνηθες πολιτικάντικο πρόσημο.

Εμείς, από τη μεριά μας, δε μπορούμε παρά να αναρωτιόμαστε για τη σκοπιμότητα τέτοιων πολιτικών. Μήπως υπάρχουν ανομολόγητες επιδιώξεις πίσω από τους σχεδιασμούς των μνημονιακών κομμάτων; Μήπως με όλα αυτά τα μέτρα εξαθλιώσεώς τους και με την εγκατάλειψή τους στις ορδές των λαθροεισβολέων, οι καρεκλοκένταυροι των Αθηνών θέλουν να οδηγήσουν τους νησιώτες στην εγκατάλειψη των πατρογονικών τους εστιών;

Σε κάθε περίπτωση, ας γνωρίζουν οι κύριοι αυτοί ότι η Χρυσή Αυγή παρακολουθεί πολύ στενά τις μεθοδεύσεις που μετέρχονται. Με άλλα λόγια, έχουν γνώση οι φύλακες και οι σχεδιασμοί τους δεν θα περάσουν!

Η Χρυσή Αυγή, ως το μοναδικό γνήσιο λαϊκό και εθνικιστικό κίνημα, δεν συνηθίζει να χαϊδεύει αυτιά, καθώς έχει την βαθιά πίστη πως οι πολίτες έχουν κρίση και προσωπικότητα.  Υπό αυτή την έννοια, πιστεύει πως είναι καιρός οι συμπολίτες μας νησιώτες, ειδικά των παραμεθορίων νήσων, να ξανασκεφτούν τις πολιτικές επιλογές τους, ώστε να πάψουν επιτέλους τα δεινά του τόπου μας.

Ουδέν κακόν αμιγές καλού όμως. Όσο περισσότερα μέτρα επιβάλλουν οι κυβερνητικοί δούλοι της διεθνούς τοκογλυφίας, τόσο συνειδητοποιεί ο ελληνικός λαός ότι πρέπει να αγωνιστεί στο πλευρό της Χρυσής Αυγής, της μόνης πραγματικής αντιμνημονιακής δύναμης για μια ελεύθερη, ισχυρή και υπερήφανη Ελλάδα.

Pin It on Pinterest