Εκπληκτικές φωτογραφίες από σπάνιες φυλές της Ινδονησίας [εικόνα]

Αυτές οι εκπληκτικές φωτογραφίες δείχνουν τα πρόσωπα από τις πιο σπάνιες φυλές ανθρώπων στον κόσμο.
Συλλαμβάνονται φορώντας περίτεχνα πράγματα στο κεφάλι ενώ δίνουν μια εικόνα για τα μοναδικά τελετουργικά και παραδόσεις των Dani και asmat φυλών της Νέας Γουινέας.
Κατασκευασμένα από έντονα χρωματιστά φτερά και γούνες, οι εντυπωσιακές δημιουργίες που χρησιμοποιούνται σε τελετουργικές συναντήσεις είναι ένα σύμβολο της κατάστασης τους.
Κάθε φυλή ζει σε απομακρυσμένες περιοχές και είχε πολύ περιορισμένη επαφή με τον έξω κόσμο, ενώ έχουν τη φήμη ότι είναι και άγριοι ​​μαχητές.
Παρά το γεγονός ότι είναι γνωστοί πολεμιστές για την υπεράσπιση του πολιτισμού τους, και οι δύο φυλές αποδέχτηκαν με χαρά Andrey στους κόλπους τους, και του έδωσαν την άδεια να φωτογραφίσει τον τρόπο ζωής τους.
«Πιστεύεται ότι οι Asmats σκότωσαν τον Michael, C. Rockerfeller, γιο του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης Νέλσον Ροκφέλερ. Ξέρω την ιστορία τους, αλλά ποτέ δεν αισθάνθηκα ότι απειλούμαι με την φιλοξενία στην φυλή τους. Ο τρόπος ζωής τους είναι πραγματικά συναρπαστικός, και ο χρόνος που πέρασα με αυτούς τους ανθρώπους είναι κάτι που δεν θα ξεχάσω ποτέ.»
Πηγή : apocalypsejohn.com

Pin It on Pinterest