Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων: « 14 Μαΐου Όλοι στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου»

Το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου καλεί για ακόμα μια φορά τους συνάδελφους Ξενοδοχοϋπάλληλους αλλά και τους εργαζόμενους σε επισιτισμό τουρισμό στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιήσει αύριο Παρασκευή 14η Μαΐου 2021 έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου ώρα 5:00 το απόγευμα.

Η σεζόν μπορεί σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της κυβέρνησης να ξεκάνει 15 Μάιου αλλά τα δεδομένα δείχνουν ότι η σεζόν είναι ρευστή και τα προβλήματα που έχουμε να αντιμετωπίσουμε πολλά, γι’ αυτό 14 Μάιου πρέπει όλοι να είμαστε έξω από το Εργατικό Κέντρο Ρόδου, να ενώσουμε τις φωνές και να δείξουμε τη δύναμη μας.

Όλοι θέλουμε τη ζωή μας πίσω και μόνο ενωμένοι μπορούμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ-ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ:

  • Την επαναπρόσληψη όλων των ξενοδοχοϋπαλλήλων την 25 Μαΐου.
  • Την κατάργηση όλων των απολύσεων με νόμο.
  • Την εξασφάλιση του εισοδήματος των συναδέλφων για το διάστημα μέχρι την επαναπρόσληψη
  • Την τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων σε ξενοδοχεία και επισιτιστικά καταστήματα για την εξασφάλιση της υγείας όλων των εργαζομένων.
  • Την κάλυψη των ενσήμων Ιουνίου, Ιουλίου Αυγούστου, Σεπτεμβρίου, Οκτωβρίου 2020 των συναδέλφων που ήταν σε μονομερή αναστολή σύμβασης, τα όποια έως και σήμερα δεν έχουν φανεί με αποτέλεσμα οι δικαιούχοι επιδομάτων από το ΕΦΚΑ να μην μπορούν να τα εισπράξουν.
  • Την τήρηση της Τοπικής Κλαδικής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου
  • Κατάργηση όλων των αντεργατικών νόμων που υπάρχουν αλλά και του Εργατικού νομοσχεδίου που πρόκειται να κατατεθεί στην Βουλή.

Όσα άτομα παρευρεθούν στην συγκέντρωση παρακαλούνται να προσέλθουν με μάσκες και να τηρήσουν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα προστασίας που προβλέπονται για την πανδημία COVID-19.

ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 14 ΜΑΙΟΥ 2021

ΩΡΑ 5:00 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ

ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΡ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ

ΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΟΙ

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ

ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ