Σοκ: Κατέγραψε σε βίντεο την οικιακή βοηθό να δέρνει μέχρι θανάτου την 90χρονη μητέρα του

Στη δημοσιότητα βγήκε ένα βίντεο, στο οποίο διακρίνεται μια οικιακή βοηθός να χτυπάει άγρια την ηλικιωμένη γυναίκα, που υποτίθεται πως φρόντιζε. Το στιγμιότυπο προέρχεται από κρυφή κάμερα στο σπίτι που είχε τοποθετήσει ο γιος της 90χρονης, ο οποίος υποστηρίζει ότι η μητέρα του πέθανε από ασφυξία.

Ο ίδιος μίλησε στο Mega και ανέφερε ότι τα χτυπήματα επιδείνωσαν την υγεία της μητέρας του, με αποτέλεσμα να φύγει από τη ζωή μέσα σε ένα μήνα, από τη στιγμή που προσέλαβαν την οικιακή βοηθό.

Με αφορμή λοιπόν, πριν εκδικαστεί η υπόθεση σε δεύτερο βαθμό -η οικιακή βοηθός έχει καταδικαστεί με αναστολή σε επτά χρόνια φυλάκισης- ο άνδρας αποφάσισε να μιλήσει δημόσια.

«Τον Αύγουστο του 2018, μέσα σε ένα μήνα από αρχόντισσα, η μητέρα μου κατάντησε σημαδεμένη, με ηρεμιστικά. Συγκεκριμένα, της έδωσε ηρεμιστικά που αντιστοιχούν σε ένα μήνα. Η γυναίκα αυτή συνεχίζει να εργάζεται σε σπίτια», είπε χαρακτηριστικά στο Mega, με τον τηλεοπτικό σταθμό να αναπαράγει το βίντεο που η βοηθός χτυπάει με μανία την ηλικιωμένη.

Pin It on Pinterest

Share This