Σκύλος έσωσε βρέφος που η μητέρα του είχε θάψει ζωντανό

Ένας σκύλος, πραγματικός ήρωας, έσωσε ένα νεογέννητο μωράκι από βέβαιο θάνατο, όταν οδήγησε τον ιδιοκτήτη του στο σημείο που το είχε θάψει η έφηβη μητέρα του.

Ο ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ, όπως είναι το όνομα του σκύλου, παρατήρησε πως το ζώο άρχισε να ξύνει το χώμα σε χωράφι στο Κοράτ, στη νοτιοανατολική Ταϊλάνδη. Ο ιδιοκτήτης του Πινγκ Πονγκ Ούσα Νισάικα, 41 ετών, πήγε να δει τι ψάχνει ο σκύλος του και είδε να ξεπροβάλλει το ποδαράκι ενός βρέφους.

Μαζί με τον σκύλο του έσκαψαν το χώμα και ξέθαψαν το μωρό. Αμέσως το μετέφερε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε κάποιο τραυματισμό.

Η αστυνομία συνέλαβε τη 15χρονη μητέρα που είναι ύποπτη για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Ο Ούσα είπε ότι ο σκύλο του, ο οποίος έχει μόνο τρία πόδια καθώς πριν από χρόνια χτυπήθηκε από αυτοκίνητο και έχασε το ένα του πόδι, είναι ένας ήρωας. «Έχω τον Πινγκ Πονγκ από τότε που γεννήθηκε. Πάντα ήταν πιστός και υπάκουος. Όλοι στο χωριό θεωρούν ότι είναι ήρωας γιατί έσωσε τη ζωή ενός μωρού».

Αρχικά η αστυνομία άρχισε να ρωτά τους ντόπιους σχετικά με το μωρό, αλλά κανείς δεν γνώριζε να υπάρχει κάποια κοπέλα έγκυος εκεί. Ωστόσο, ένας καταστηματάρχης θυμήθηκε ότι είχε δει μία έφηβη που του φάνηκε ύποπτη. Πράγματι, η αστυνομία οδηγήθηκε στα ίχνη της και εκείνη ομολόγησε ότι θέλησε να ξεφορτωθεί το μωρό της, γιατί φοβήθηκε να ομολογήσει την εγκυμοσύνη στους γονείς της. Το νεογέννητο βρίσκεται κάτω από την επίβλεψη των υπευθύνων του νοσοκομείου.