Σύσκεψη μελών και φίλων του ΚΚΕ με ομιλητές τον Νίκο Αμπατιέλο και τον Τάκη Πότσο

Σε σύσκεψη μελών και φίλων του ΚΚΕ και υποψηφίων της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ μίλησαν την Τρίτη 29/04 ο υποψήφιος Ευρωβουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Αμπατιέλος και ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου με τη ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ Τάκης Πότσος.

Στην ομιλία του ο Νίκος Αμπατιέλος ανέδειξε τον ενιαίο χαρακτήρα που έχει η τριπλή εκλογική μάχη του Μαΐου, αφού δεν υπάρχει πρόβλημα της λαϊκής οικογένειας  που να μην έχει την υπογραφή της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και να μην έχουν κληθεί  Δήμοι και Περιφέρειες να υλοποιήσουν.

Αποκαλύφθηκαν τελικά τα ψέματα που έλεγαν τα κόμματα που υποστηρίζουν τη λυκοσυμμαχία της Ευρωπαϊκής Ένωσης , ότι δήθεν ο ελληνικός λαός θα έτρωγε με «χρυσά κουτάλια», που αποδείχθηκαν τελικά χρυσοφόρες επενδύσεις για τα μονοπώλια-φτώχια και εξαθλίωση για το λαό.

Εξακολουθούν και σήμερα να σπέρνουν αυταπάτες. Από τη μια ότι δεν μπορούμε χωρίς την Ε.Ε. από την άλλη ότι μπορεί αυτή να γίνει καλύτερη. Το ΚΚΕ ήταν και είναι το μόνο κόμμα που από την ίδρυση της ΕΕ, αποκάλυψε τον αντιλαϊκό της χαρακτήρα, ότι ο μοναδικός σκοπός της ύπαρξής της είναι η ενίσχυση του Ευρωπαϊκού κεφαλαίου ενάντια στα συμφέροντα των λαών της.

Αυτήν ακριβώς τη πολιτική στήριξαν κατά γράμμα και οι παρατάξεις  των κομμάτων αυτών σε τοπικό επίπεδο, δήλωσε  ο υποψήφιος Δήμαρχος Ρόδου Τάκης Πότσος, αναφερόμενος στις εργασιακές σχέσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις, τις αυξήσεις των τελών , τα τροφεία κλπ που πέρασαν ως αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Είναι κρίσιμο ζήτημα σήμερα να μην αφήσουμε άλλο χρονικό περιθώριο σ’ αυτήν την πολιτική να σκορπίζει την απόγνωση στο λαό, με όποιο σχήμα ή συνδυασμό κι αν εκφράζεται. Κάλεσαν τους φίλους και τους υποψήφιους να δώσουν τη μάχη για  ισχυρό ΚΚΕ παντού  στην Ευρωβουλή, σε Δήμο και Περιφέρεια. Με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” να ενισχύεται αποφασιστικά , η επόμενη μέρα θα σημάνει πάλη από καλύτερες θέσεις.

 

Pin It on Pinterest