«Οι αλλαγές του ΦΠΑ είναι κομμάτι της μνημονιακής πολιτικής μιας κυβέρνησης υπό παραίτηση!»

Ρόδος, 04-12-14

Η αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ τουρισμού και η πιθανή κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, αποτελεί ένα βαρύ πλήγμα στην οικονομία των νησιών μας αλλά ιδιαίτερα στους ίδιους τους συμπολίτες μας. Είναι ένα μέτρο μιας ανάλγητης και ξοφλημένης κυβέρνησης, ανάμεσα σε τόσα άλλα που έχουν εξουθενώσει τους πολίτες και ιδιαίτερα τους νησιώτες. Το μνημόνιο και οι ντόπιοι πρόθυμοι εφαρμοστές του έχουν αφανίσει την υγεία, έχουν μετατρέψει την εργασία σε σκλαβιά και αναγκάζουν χιλιάδες νησιώτες να ξοδεύουν χρήμα και χρόνο για να κάνουν απλές διοικητικές πράξεις μετά την κατάργηση των ΔΟΥ και άλλων υπηρεσιών από τα νησιά μας. Όλα αυτά αποτελούν μία ενιαία πολιτική που τα τελευταία χρόνια έχει υποβαθμίσει το επίπεδο ζωής των πολιτών όλης της χώρας.

Η επιλεκτική αντιπαράθεση στην πιθανολογούμενη αλλαγή του καθεστώτος του ΦΠΑ στα νησιά μας και στον τουρισμό δεν μπορεί να έχει κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα αν δεν είναι μια συνολική αντιπαράθεση στις πολιτικές που επιτάσσουν αυτά τα μέτρα.

Καλούμε τους πολίτες και τους φορείς του τόπου να αγωνιστούν για την ανατροπή των πολιτικών που εξαθλιώνουν τους πολίτες και καταστρέφουν τα νησιά μας. Τους καλούμε να αντισταθούν στο μνημόνιο και την παραπαίουσα κυβέρνηση που το εφαρμόζει!

Pin It on Pinterest