Συνάντηση του Στράτου Καρίκη με υποψήφιους Συμβούλους της δημοτικής Παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»

Σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής  συνάντηση 150 υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων της  παράταξης Ροδίων Όραμα στο ξενοδοχείο “October” με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ενόψει των επικείμενων δημοτικών εκλογών.

O επικεφαλής της παράταξης Στράτος Καρίκης, ανέλυσε στους υποψήφιους συμβούλους τις βασικές αρχές του προγράμματος όπως για την διοίκηση του Δήμου, την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας, τον Τουρισμό, την Υγεία, την Παιδεία, τον πολιτισμό, το οποίο έχει καταρτισθεί έπειτα από διαβούλευση με τους πολίτες όλου του νησιού. Παράλληλα ζήτησε να επικοινωνήσουν αυτούς τους στόχους προκειμένου οι Ροδίτες να γίνουν «κοινωνοί» του Οράματος για μία νέα Ρόδο με νέα αισθητική και αναβάθμιση της ποιότητας ζωής προς όφελος όλων των πολιτών.

«Η Ρόδος μας αξίζει να έχει μία καλύτερη τύχη. Το αξίζει ο κάθε πολίτης αυτού του νησιού ξεχωριστά. Δυστυχώς όμως οι εφαρμοζόμενες πολιτικές τα τελευταία χρόνια είχαν σαν αποτέλεσμα να θαμπώσει αυτή η πηγαία λάμψη της Ρόδου μας.

Είναι χρέος μας να δουλέψουμε σκληρά για να ανταπεξέλθουμε στις προσδοκίες των Ροδιτών. Είναι χρέος μας να προσφέρουμε ένα καλύτερο αύριο στα παιδιά μας», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Καρίκης.

Από την πλευρά τους τα μέλη της παράταξης «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ» εξέφρασαν την ικανοποίησή τους από τις εντυπώσεις που έχουν αποκομίσει από τις μέχρι τώρα επισκέψεις τους στις γειτονιές της πόλης και στα χωριά. Παράλληλα εξέφρασαν την αισιοδοξία τους ότι η Παράταξη κερδίζει συνεχώς έδαφος. Οι πολίτες, όπως είπαν τα μέλη της οικογένειας του «ΡΟΔΙΩΝ ΟΡΑΜΑ»,  είναι πεπεισμένοι ότι με τους ρυθμούς που κινείται  η παράταξη, η ημέρα των εκλογών θα τη βρει νικήτρια και θα της δώσει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει το Όραμά της για τη Ρόδο μας.

Pin It on Pinterest