Συλλήψεις για άγρα πελατών σε Ρόδο και Κω

  • Συνελήφθησαν χθες (27.6.2014) στη Ρόδο, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Ρόδου, ένας 47χρονος ημεδαπός και ένας 32χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για άγρα πελατών.

    Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην πόλη της Ρόδου, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες παρενοχλούσαν διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπαν επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος στα οποία εργάζονταν.
  • Συνελήφθησαν χθες (27.6.2014) στην Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τουριστικής Αστυνομίας Κω, ένας 67χρονος ημεδαπός και ένας 28χρονος υπήκοος Αλβανίας, κατηγορούμενοι για άγρα πελατών.

    Ειδικότερα χθες το απόγευμα στην πόλη της Κω, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων, διαπιστώθηκε ότι ο 28χρονος ως σερβιτόρος παρενοχλούσε διερχόμενους πολίτες και τους προέτρεπε επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες εστίασης καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στο οποίο εργαζόταν, κατ εντολή του 67χρονου υπευθύνου της επιχείρησης.

    Επιπλέον, δικογραφία σχηματίστηκε και σε βάρος της ιδιοκτήτριας του καταστήματος, η οποία κατά τη διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου απουσίαζε.

Pin It on Pinterest

Shares
Share This